HOĆETE DA ZARADITE? Uzmite ovih 50 evra i trgujte cenom akcija kompanije Yahoo!

Prema poslednjim analizama, većina ekonomista smatra da će tokom prvog kvartala Yahoo! ostvariti zaradu od $0.18 po akciji i prihod od $1.06 milijardi!

  • 0

FXLider, specijalno čitaocima Telegrafa, daje 50 evra za uspešan početak trgovanja cenom akcija Yahoo-a na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj investitori mogu zaraditi i na rastu ali i na padu cena akcija.

Uzmite 50 evra za trgovanje OVDE.

Sledeće nedelje, 21. aprila, Yahoo! će objaviti svoj izveštaj o zaradi tokom prvog kvartala. U poslednje vreme mnogi analitičari su se oglasili po pitanju akcija ove kompanije. Cena akcija Yahoo-a trenutno se kreće oko $44.70. U Morgan Stenley-u smatraju da će cena rasti do $55.00, u Zacks-u navode da će cena ići do $50.00, dok analitičari Bank of America kažu da očekuju da će cena ići i do $66.00.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prethodni izveštaj o zaradama bio je objavljen 27. januara i pokazao je zaradu od $0.30 po akciji čime su nadmašena očekivanja ekonomsita. Ipak u istom periodu prošle godine ostvarena je zarada od $0.46 po akciji. Kompanija je ostvarila prihod od $1.18 milijardi što je pad od 1.7% u odnosu na godinu pre’ kažu u FXLider-u.

Investiranje u mobilnu tehnologiju i druge brzo rastuće grane poslovanja u međuvremenu počelo je da daje pozitivne rezultate.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

‘Iako je cena akcija tokom poslednja tri meseca pala preko 10%, ipak postoje realni razlozi za optimizam i budući rast cene. Nastavak ostvarivanja uspeha kroz svoje investicione poteze, spinoff akcija Alibabe i nedavno objavljivanje da se planira povećanje programa reotkupa akcija od akcionara svakako daju razlog da se u budućnosti može očekivati rast cene’ navode u FXLider-u.

Yahoo!

Marisa Mayer, CEO Yahoo!-a, nedavno je izjavila da kompanija kreće u pozitivnom pravcu kada su u pitanju investicije kao i mobilni sektor koji je tokom poslednjeg kvartala prošle godine ostvario prihod od 354 miliona dolara što je rast od 23% u odnosu na kvartal pre.

Prema poslednjim analizama, većina ekonomista smatra da će tokom prvog kvartala Yahoo! ostvariti zaradu od $0.18 po akciji i prihod od $1.06 milijardi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA