SEĆATE LI SE OVOG HRABROG KLINCA? Priča o njemu će vas rasplakati!

Fotografija "uspešnog deteta" je postala poznata 2007. godine, a 2010. godine je doživela slavu na globalnom nivou. Danas je sve dobilo sasvim drugačije značenje

  • 2

"Uspešno dete" sa stisnutom pesnicom i zadovoljnim pogledom izazvalo je mnogo pozitivnih komentara širom sveta kao beba koja je simbol sreće. Njegova fotografija postala je poznata širom sveta. Ali danas, Sem Griner ima 8 godina i pokušava da iskoristi svoju slavu kako bi pomogao bolesnom ocu.

Majka dečak je uslikala mališana nekoliko trenutaka pre nego što je on hteo da proguta šaku peska. Porodica sa Floride je odlučila da upotrebi slavu dečaka kako bi pomogli Semovom ocu kome je potreban bubreg. Cilj im je da za početak prikupe 75.000 dolara za transplataciju.

- I njegova majka je umrla od te bolesti, molimo vas da pomognete da se to ne desi i njemu, da oni njegov sin Sem imaju budućnost - piše na stranici za prikupljanje donacija.

Semov otac ide četiri puta dnevno na dijalizu, a osmogodišnjak pokušava sada da mu to olakša. Iako majka nije želela da eksponira sina, ipak se odlučila da pokuša da i na ovaj način pomogne svom mužu Džastinu (39).

Da podsetimo, fotografija "uspešnog deteta" je postala poznata 2007. godine, a 2010. godine je doživela slavu na globalnom nivou.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    15. april 2015 | 16:42

    Zao mi je zbog takvog spleta okolnosti . Ali , gde su bili Zapadnjaci da pomognu nasoj deci koja su ostala bez jednog , a mnogi i bez oba roditelja . Mnogo su licemerni ovi Zapadnjaci ...

  • Jelena

    16. april 2015 | 09:34

    Dusa draga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA