PUTIN SE SUTRA OBRAĆA NACIJI: Građani poslali više od 1,7 miliona pitanja

Portparol ruskog predsednika je kazao da su u toku završne pripreme za "Direktnu liniju", gde će Putin 13. put uživo odgovarati na pitanja građana

  • 5

Broj pitanja upućen ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koji će sutra uživo na televiziji odgovarati naciji, premašio je 1,7 miliona, saopštio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

SKANDALOZNO: Ovi lideri ne idu na paradu u Moskvu, iako treba da budu ZAHVALNI što su Rusi dokrajčili naciste (FOTO) (VIDEO)

- Do sada je bilo 1,2 miliona telefonskih poziva, 24.000 MMS i 285.000 SMS poruka, 6.500 video snimaka i 190.000 imejlova poslatih na veb sajt - rekao je Peskov.

Peskov je kazao da su u toku završne pripreme za "Direktnu liniju", gde će Putin 13. put uživo odgovarati na pitanja građana, podsetivši da je reč o zajedničkom projektu dva državna televizijska kanala - "Kanala 1" i "VGTRK".

- Svaka `Direktna linija` zahteva ogromnu količinu posla koji obavlja veliki broj organizacija, kompanija i pojedinaca - rekao je Peskov.

Foto: Wikimedia / kremlin.ru/ Foto: Wikimedia / kremlin.ru/

VAISTINU PUTIN: Neverovatna fotografija ruskog predsednika kakva dosad nije viđena! (FOTO)

Prema Peskovu "najvažnija je obrada mase poruka i njihova klasifikacija, jer je to glavna karakteristika ''Direktne linije''", preneo je TAS S.

- To omogućava šefu države da opipa puls nacije - sve se jasno vidi golim okom - rekao je Peskov o problemima koje ruski građani dele sa predsednikom.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Peskov je dodao da se tipična pitanja dalje prosleđuju "nadležnim agencijama i organizacijama".

- Interesantnih pitanja i interesantnih detalja je mnogo. Verujem da bi bilo pogrešno otkriti ih pre ''Direktne linije'' - rekao je Peskov.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    15. april 2015 | 15:31

    Putineeeeeeeeeee Majstoreeeeeeeeeeee, Putineeeeeeeeeee Majstoreeeeeeeeeeee, Putineeeeeeeeeee Majstoreeeeeeeeeeee, Putineeeeeeeeeee Majstoreeeeeeeeeeee

  • Nikola delije

    15. april 2015 | 16:10

    Mogu srbi da salju poruke ?

  • kroat

    15. april 2015 | 19:04

    Ovaj covjek svakakog puta sve bolji i bolji !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA