DOKLE VIŠE? Ubijen još jedan čovek Viktora Janukoviča (VIDEO)

Telo bivšeg ukrajinskog parlamentarca Olega Kalašnjikova, koji je bio član Partije regiona bivšeg predsednika Viktora Janukoviča, pronađeno je u njegovoj kući

  • 3

Bivši zamenik predsednika ukrajinske Vrhovne rade Oleg Kalašnikov ubijen je u svom domu u Kijevu, saopštili su zvaničnici.

Pronađen JOŠ JEDAN ključni saveznik Viktora Janukoviča! Nije jasno da li je UBIJEN ili se UBIO

Telo bivšeg ukrajinskog parlamentarca, koji je bio član Partije regiona bivšeg predsednika Viktora Janukoviča, pronađeno je u njegovoj kući, potvrdilo je ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova i dodalo da je smrt naneta vatrenim oružjem.

Janukovičev savetnik izvršio samoubistvo skočivši sa zgrade!

Otvorena je policijska istraga, prenela je agencija AFP.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Kalašnikov je četvrti saveznik svrgnutog ukrajinskog predsednika koji je umro pod sumnjivim okolnostima u protekla dva meseca.

Tri bivša poslanika ukrajinskog parlamenta bliskih svrgnutom Janukoviču pronađeni su mrtvi u Ukrajini u martu, a Partija regiona, "zamrznuta" od smenjivanja Janukoviča, smatra da je to posledica progona bivšeg predsednika od strane nove kijevske prozapadne vlade.

Sin Viktora Janukoviča poginuo u saobraćajnoj nesreći, Moskva demantuje

I Janukovičev 33-godišnji sin Viktor poginuo je prošlog meseca pošto je njegov automobil, navodno, iznenada propao kroz led na Bajkalskom jezeru u istočnom delu azijske Rusije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA