ISPOVEST SRPSKOG MAKROA: Moje prostitutke zarađuju 5.000 dolara nedeljno!

- Poslednje tri godine radim s pet vrhunskih devojaka iz naše zemlje koje su od ovog posla pokupovale stanove širom sveta. Od običnih lokalnih devojaka napravio sam bogate dame - navodi srpski makro Dušan Milić (37)

  • 11

Srbin Dušan Milić (37) je pre deset godina napustio našu zemlju i otišao u Švajcarsku, gde je počeo da radi kao makro. U Švajcarskoj se povezao s drugim makroima s kojima je počeo da odvodi devojke iz Srbije u Ujedinjene Arpske Emirate.

- Tip koji me je uveo u posao je od makroa posatao šeikov lični savetnik i zarađuje ogromne pare. Zadovoljan sam svojim poslom jer u Emiratima radim za lovu o kojoj naši makroi mogu samo da sanjanju. Pored toga, nemam problem s policijom i zakonom, normalno se šetam gradom i preko dana mogu da sedim po kafićima, a da se ne uplašim da će me neko uhapsiti - ispričao je Dušan za beogradske medije.

ELITNA PROSTITUCIJA: Srpkinje za seks u Dubaiju naplaćuju 1.000 EVRA NA DAN!

On je takođe dodao da se kod Arapa zarađuje ogroman novac na prostitutkama i da njima nije problem da troše velike sume novca na žene koje ih seksualno zadovoljavaju.

- Poslednje tri godine radim s pet vrhunskih devojaka iz naše zemlje koje su od ovog posla pokupovale stanove širom sveta. Od običnih lokalnih devojaka napravio sam bogate dame - izjavio je on i dodao da one zarađuju između 3.000 i 5.000 dolara nedeljno.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

One moraju da vode računa o higijeni, izgledu i garderobi, a u obavezi su da rade svaki dan, osim za vreme menstrualnog ciklusa, kada su slobodne, navodi ovaj makro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimna devojka

    16. april 2015 | 13:46

    Velika je razlika izmedju prostitucije i seksualne eksploatacije (sto spada u trgovinu ljudima). Prostitutke sve rade svojevoljno.

  • bla

    16. april 2015 | 12:42

    ovaj opusteno prica o belom roblju kao da valja prasice i ovce po UAE...

  • pitanj3?

    16. april 2015 | 13:27

    Ako "dame" žele prodavat svoje tijelo, onda podrzavam ovog lika koji ih nudi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA