KOLIMA NAMERNO PREGAZIO ČOVEKA: Stravičan snimak policijske brutalnosti! (VIDEO)

Na snimku koji su objavili američki mediji se vide policajci koji su pratili osumnjičenog Marija Valensiju (36). U jednom trenutku policijsko vozilo je udarilo Valensiju s leđa i odbacilo ga na zid

  • 2

Američki mediji objavili su snimak incidenta koji se dogodio 19. februara u Arizoni, kada je policajac kolima pregazio naoružanog čoveka.

Na snimku se vide dva policijska automobila koja su pratila osumnjičenog Marija Valensiju (36). Na snimku iz jednog od automobila vidi se kako policajac kolima prati Valensiju, vozeći se sporo.

Policajac je preko radija javio da je osumnjičeni u vazduh ispalio hitac iz puške za koju je optužen da ju je ukrao. Drugo policijsko vozilo u tom trenutku velikom brzinom prolazi pored i udara Valensiju s leđa i baca ga na zid.

Policijske vlasti u Arizoni saopštile su da je njihov službenik koji je automobilom pregazio osumnjičenog - verovatno spasio čovekov život.

S druge strane, advokat pregaženog navodi da je policija koristila prekomernu silu.

Inače, nakon incidenta je Valensija prebačen u bolnicu, a nakon toga u pritvor. Protiv njega je podignuta optužnica, a prijava je podneta i protiv policajca koji ga je pregazio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA