PISMO OVE DEVOJČICE JE POTRESLO CEO SVET: Majka i njen dečko su mi slomili kičmu! (FOTO)

- Dragi socijalni radnici i istražitelji, želim da vam zahvalim na tome što ste me učinili srećnom devojčicom i što ste mi omogućili da dobijem novi, topli dom. Sada mogu da jedem tri puta na dan. Ja sam Maria Rose Surpenant - napisala je u pismu zlostavljana devojčica

  • 4

Maria Surprenant (8) je kao beba bila teško zlostavljana te je zbog toga ostala nepokretna, takoreći invalid. Sada je primorana da živi bez osećaja u nogama, ima tešku skoliozu, šipke koje joj podupiru karlicu, te zbog takvog stanja mora na operaciju dva puta godišnje.

Nju su zlostavljali biološka majka i njen tadašnji momak, a kada je dovedena u bolnicu u Atlanti kao osmomesečna beba, imala je jedva pet kilograma. Modrice su joj prekrile celo telo, a imala je čak 14 preloma kostiju!

Na svu sreću, mala Maria je sada srećno dete, puno živosti i zahvalnosti. Pismo koje je uputila socijalnim radnicima i policijskim istražiteljima koji su se bavili njenim slučajem objavili su brojni mediji.

- Dragi socijalni radnici i istražitelji, želim da vam zahvalim na tome što ste me učinili srećnom devojčicom i što ste mi omogućili da dobijem novi, topli dom. Sada mogu da jedem tri puta na dan. Ja sam Maria Rose Surpenant. Kada sam bila beba, bila sam povređena i vi ste radili na mom slučaju. Toliko su me povredili da nisam mogla da hodam, moja karlica je bila slomljena i nisu mogli da je poprave - napisala je mala Maria u pismu koje je objavio blog za zlostavljanu decu.

Foto: Michele Suprenant/Children’s Healthcare of Atlanta Foto: Michele Suprenant/Children’s Healthcare of Atlanta

Kada su je doveli u bolnicu i upitali njene staratelje kako se ova "nesreća" dogodila, oni su lagali. Rekli su da je pala s kreveta, ali kada su socijalni radnici i istražitelji došli, rešili su ovaj slučaj.

Foto: Michele Suprenant/Children’s Healthcare of Atlanta Foto: Michele Suprenant/Children’s Healthcare of Atlanta

- Niste dozvolili da me taj loš čovek ili bilo koji drugi povredi. Da mi niste pomogli, život bi mi još uvek bio grozan. Oni me nisu hranili, tukli su me kada sam plakala, ali sada je puno bolje - zaključila je ona.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majda

    17. april 2015 | 15:08

    Joj,Bože...Vrištala bi kada pročitam ovako nešto...Nemam komentara.

  • Brutalna

    17. april 2015 | 14:03

    :'(((

  • Ivana

    17. april 2015 | 15:44

    Majda@potpuno se slazem sa tobom....ja ne mogu nikako shvatitu da takvi ljudi zaista postoje....koji su to Monstrumi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA