POGINUO NAJLEPŠI MUŠKARAC NA SVETU: Pravo sa modne piste otišao u džihad, pa u smrt! (FOTO)

Mladić je dane navodno provodio u iračkom gradu Faludži, koji je prvi pao pod kontrolu brutalnih džihadista, a život je izgubio na sirijskom bojnom polju. Roditelji su znali gde im se sin nalazi, ali su odbijali da to i prihvate

  • 51

Šarki Jama (25) je bio maneken u usponu, koji je radio u klubovima u Melburnu kao di-džej, a za kog su mnogi govorili da ga čeka sjajna karijera jer ima sve predispozicije da ga proglase najlepšim muškarcem na svetu. Međutim, prošle godine je misteriozno nestao, pa se ispostavilo da je pobegao u džihad. Nažalost, preminuo je pre nekoliko dana u terorističkim borbama Islamske države, na čijoj je strani bio.

Njegovi roditelji su ubrzo nakon smrti dobili šokantnu poruku u kojoj su obavešteni da im je sin preminuo. Odmah nakon toga je usledio i poziv iz kalifata u kojem im je strašna vest potvrđena.

Mladić je dane navodno provodio u iračkom gradu Faludži, koji je prvi pao pod kontrolu brutalnih džihadista, a život je izgubio na sirijskom bojnom polju. Roditelji su znali gde im se sin nalazi, ali su odbijali da to i prihvate.

- Nikada nije objasnio šta se tamo s njim događa i čime se bavi. Njegova porodica je jednostavna, a nikada nisu među sobom raspravljali o tim stvarima - rekao je predsednik Veća somalijskih Australijanaca države Viktorije, Husein Harakov.

Niko još uvek ne može da potvrdi njegovu smrt jer je u Siriji ekstremno opasna situacija, pa vlasti nisu u mogućnosti da pružaju pomoć državljanima Australije.

Foto: FRM Management Foto: FRM Management

- Imam vrlo jednostavnu poruku koju želim da poručim svima koji pomišljaju na put preko okeana ne bi li se pridružili nekoj terorističkoj organizaciji. Ne idite tamo. To su kultovi smrti koji nemaju nikakve veze s religijom, već isključivo sa smrću - rekao je Toni Abot, australijski premijer.

- Bio je simpatičan dečko, jako pristojan, uvek nasmejan i pred njim je bila velika manekenska karijera - rekao je Stiven Baknal iz agencije FRM Menadžment.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr, CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjak Joja

    17. april 2015 | 18:20

    Ovaj covjek je najlepsi? Hahaha kakva glupost. Pa na nasim ulicama su skoro svi lepsi od njega.

  • ja

    17. april 2015 | 16:28

    pa nista posebno, svaki prosecan srbin je lepsi od ovog svilenog.

  • Sandra

    17. april 2015 | 20:49

    Najlepsi muskarac buhahahahahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA