SPAVALA JE SA KASTROM, MORAO SAM DA JE LIKVIDIRAM: Agent CIA pred smrt priznao ubistvo Merilin Monro!

Normand Hodžis (78), bivši agent CIA koji je teško oboleo i nalazi se u bolnici, obelodanio je da je on u noći 5. avgusta ušao u sobu gde je najveći seks simbol ikada spavala, i ubrizgao joj smrtonosnu injekciju

  • 12

Agent CIA u penziji Normand Hodžis (78), odlučio je da javno istakne i prizna da je on bio ta osoba koja je ubila Merilin Monro.

Ovaj profesionalni ubica, koji je sada teško bolestan, rekao je da je za 41 godinu službe ubio ukupno 36 osoba, a likvidirao je sve one za koje je CIA smatrala da predstavljaju opasnost po bezbednost države, piše Alo.

Hodžis je bio snajperista i stručnjak za borilačke veštine, ispričao je da je usavršio razne nekonvencionalne vidove likvidacija, uključujući i trovanje i rukovanje eksplozivom.

On ističe da se seća svakog ubistva koje je počinio, kao i to da su se sva dogodila na prostoru SAD.

- Merilin Monro je na mom spisku jedinstvena jer je jedina žena koju sam ubio. Kada je postala pretnja po bezbednost SAD, morala je biti likvidirana. Imali smo dokaze da je ona, osim sa Kenedijem, spavala i sa Fidelom Kastrom. Moj komandujući Džimi Hejvort mi je rekao da ona mora da umre, ali da to treba da izgleda kao samoubistvo ili trovanje tabletama - kaže Normand i dodaje:

Foto: Douglas Kirkland Foto: Douglas Kirkland

- Nikada pre toga nisam likvidirao neku ženu, ali sam prihvatio naređenje. To sam učinio za Ameriku. Mogla je da prenese poverljive informacije komunistima, a to nismo mogli da dozvolimo. Morala je da umre, a ja sam samo obavio svoju dužnost.

Podsetimo, Merilin Monro je preminula u noći 5. avgusta 1962. godine, a Hodžis se kune da je lično ušao u njenu sobu i dok je spavala ubrizgao joj veliku dozu hloral hidrata, jakog sedativa, pomešanog sa nembutalom, kratkodejstvujućim barbituratom, što je glumicu u momentu usmrtilo.

Inače, Normanda Hodžisa sada kada je teško oboleo i nalazi se u bolnici, čuvaju agenti FBI.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot #1

    17. april 2015 | 18:13

    To znaci da je taj ubio I Hendriksa, Morisona I Jenis Joplin! Za dobrobitt amerike tog vremena , kako bi mogla da posalje vojsku u Vijetnam I da ih vrati u kovcezima! Sve za dobrobit zemlje , isto je I sada! Laz, propaganda, bankari, masoni!

  • Da li je moguce

    17. april 2015 | 19:11

    "JEDNA zena postala opasnost po bezbednost SAD", kako to, pa zar vi niste "najjaci"?

  • Ja

    17. april 2015 | 18:34

    Steta sto ga zasluzena kazna nije stigla u ranijim godinama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA