ATENTAT U BUDVI: Ubijen crnogorski političar!

Na Sašu Markovića je navodno ispaljen šaržer metaka dok je bio u kolima. Marković je bivši poslanik crnogorske skupštine

  • 9

Bivši poslanik crnogorske skupštine Saša Marković ubijen je danas u sačekuši u Budvi, objavili su podgorički mediji.

Marković (48) je ubijen posle 17 sati u jednom od naselja u Bečićima pored Budve, nezvanične su policijske informacije na koje se mediji pozivaju.

Na Markovića je navodno ispaljen šaržer metaka dok je bio u kolima.

Saša Marković je bio član nekadašnjeg Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) od njegovog osnivanja, direktor nezavisnog radija "Fri Montenegro" (Free Montenegro), šef kabineta predsednika Skupštine Crne Gore, poslanik u crnogorskoj skupštini, kao i u parlamentu nekadasnje Državne zajednice Srbija i Crna Gora (SCG).

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Euro

    17. april 2015 | 19:40

    Bio je dobar covjek. Saucesce porodici.

  • djomla

    17. april 2015 | 19:35

    Dobar lik ali ocigledno je gurnuo nos dje nije trebalo a ti ne prastaju UZAS...pocivaj u miru

  • NL

    17. april 2015 | 23:12

    Prateci medija iz bise Juge i nama nekada zajednicke Drzave, zakljucujem da je svaki dan sve tezi i tezi. Ubistva, Kriminal, podofili, razliciti kriminalci. Normalni covek ne oseca es vise siguran. Pitam se kome je rat doneo dobro? Sve te Novo nastale zemlje u bivsoj Jugi imaju veliki ekonomski problem, a da nepricam o kriminalu. Nazalost dok ima ovaca bice i vune. Da smo zajedno svi ostali i bili pametni imali bi mnogo vise uspeha, danas bi ziveli od prilike kao Svajcarci...Ali ne mi smo prepustili nasu bivsu zajednicku Drzavu ratnim profiterima, kriminalcima, tajkunima. Eto draga Gospodo sada svi mi zajedno uzivamo u tim plodovima. Dusa i srce me boli kada vidim te lepote od Vardara do Triglava kako polako nestaju, propadaju, kako je narod osiromasen. Zao mi je...Svi smo mi skoro isti, sa malo razlicitosti, ali to nije poenta, poenta je karakter coveka... Zao mi je ovog coveka sto je na takakav kukavicki nacin ubijen. Pokojnu dusu i neka ti je crna zemlja laka. Saucesce Porodici, Fameliji i Prijateljima......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA