POVREĐENA ĆERKA BIVŠE SRPSKE MINISTARKE: Stena pala na automobil u Crnoj Gori

Pored džipa u kojem su se nalazili Vuk i Snežana Malović sa ćerkom pao je veliki kamen sa visine od 50 metara. Kamen se prilikom pada raspao, a njegovi parčići su udarili automobil u kojem se nalazila porodica Malović

  • 4

T. M. (12), ćerka bivše ministarke pravde Srbije Snežane Malović, povređena je juče u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Mioska, na putu između Morače i Kolašina u Crnoj Gori.

Pored džipa u kojem su se nalazili Vuk i Snežana Malović sa ćerkom pao je veliki kamen sa visine od 50 metara. Kamen se prilikom pada raspao, a njegovi parčići su udarili automobil u kojem se nalazila porodica Malović.

- Prilikom prolaska pored betonske galerije, koja je inače i podignuta da bi štitila od odrona, sa visine od 50 metara pao je veliki kamen, srećom pored vozila. Silina udara je bila takva da su se pomerile i betonske rigole, a od rasprsnutog kamena ostaci su udarili u džip u kojem je bila porodica Malović - nezvanično su poručili iz kolašinske policije za Vijesti.me.

Pretpostavlja se da je devojčica sedela na zadnjem sedištu koje je bilo najviše izloženo udaru. On je odmah prebačena u Klinički centar Crne Gore, gde je konstatovano da se ne nalazi u životnoj opasnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    20. april 2015 | 11:18

    Za sve koji putuju ka CG nek koriste putni pravac Prijepolje-Pljevlja-Zabljak-Niksic...nema rizičnih situacija a put je dobar ,pri tom nije duži nego ovaj kroz kanjon Morace...Bez rizika i NE BRŽE ŽIVOTA!

  • Mila...3

    20. april 2015 | 10:02

    A,u strasno, bogu se molite dobrom se nadajte.

  • Dexxx

    20. april 2015 | 13:09

    Rodom sam iz tih krajeva i znam da su platije oduzele i previse zivota..savet..polako oprezno nek vas ne zavara kvalitet asfalta .kada pocne kisa smanjite brzinu bukvalno na 30/40 kmh.. jer se tada desavaju najcesce udesi i sletanja u dubine kanjona..kisa je najveci neprijatelj vozaca u kanjonu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA