NESREĆA U KRALJEVU: Prevrnuo se automobil, četiri mladića povređena, jedan u besvesnom stanju!

- Jedan je u besvesnom stanju prevezen na neurohirurgiju u bolnicu u Kragujevcu, dvojica su zadržana na hirurgiji, a četvrti mladić je na odeljenju ortopedije - rekao je direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić

  • 2

U prevrtanju atomobila u kraljevačkom naselju Jovac povređena su četvorica mladića iz tog grada, a direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić izjavio je danas da je jedna osoba prevežena u KBC Kragujevac, dok su ostale zadržane na lečenju u kraljevačkoj bolnici.

MESTO NESRECE-udes saobraćajna nesreća, policija, uviđaj

- Jedan mladić je u besvesnom stanju prevezen na neurohirurgiju u bolnicu u Kragujevcu, dvojica su zadržana na hirurgiji kraljevačke bolnice sa povredama glave i ključne kosti, dok četvrti momak leži na odeljenju ortopedije sa prelomom karlice i podlaktice i biće danas operisan - rekao je Mrvić Tanjugu.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

Kako su saopštili iz kraljevačke saobraćajne policije, do nesreće je došlo sinoć oko 23 sata u naselju Jovac.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mestanin

    20. april 2015 | 13:03

    Taj put je u letnjoj sazoni izuzetno kritican. Mnogi idu na recna kupalista,kamioni sa prikolicama prevoze trupce i kamen iz kamenoloma. Najgore je to sto tuda i deca idu u i iz skole a nema trotoara.

  • Marinko

    20. april 2015 | 11:53

    Nazalost opet auto sa bg tablice .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA