PUTIN: Zapad voli Rusiju samo kad je slaba!

- Stičem ponekad utisak da oni nas vole kada nam treba slati humanitarnu pomoć. Tada je sve u redu, tada nam šalju krompira - rekao je ruski predsednik

  • 11

Stiče se utisak da Zapad voli Rusiju samo kada je slaba i kada joj treba slati humanitarnu pomoć, izjavio je Vladimir Putin u intervjuu za dokumentarni film "Predsednik" posvećen 15. godišnjici početka njegovog prvog mandata na mestu šefa države, prenela je danas agencija RIA Novosti.

PUTIN: Amerika će se raspasti kao SSSR!

- Stičem ponekad utisak da oni nas vole kada nam treba slati humanitarnu pomoć. Tada je sve u redu, tada nam šalju krompira - rekao je Putin u intervjuu Vladimiru Solovjovu, autoru filma koji će biti emitovan 26. aprila.

- U svetu su rešili da Rusija prestaje da postoji u sadašnjem obliku. Pitanje je samo bilo kada će se to desiti i koje će biti posledice - naveo je ruski predsednik.

Putin je terorističke akte u Beslanu i pozorištu na Dubrovki nazvao najtežim trenucima rada na čelu države.

Vladimir Putin

- Bilo je jasno koliko je velika odgovornost. Odlučio sam da drugog izbora nema i da treba ići do kraja - rekao je ruski predsednik, govoreći o događajima iz 2004. u školi u Severnoj Osetiji kada je poginulo 335 osoba od kojih 186 đaka-talaca i u moskovskom pozorištu 2002. godine, kada je po zvaničnim podacima poginulo 130 talaca.

Putin je u intervjuu rekao da komunicira sa stanovništvom ne zato što mu trebaju alternativni izvori informacija, već zato što se oseća delom naroda.

- Ne treba to da tražim, ja to sve imam. Čak i ne znam zbog čega. Teško mi je da kažem, razumete. Jednostavno, osećam se delom naše zemlje, delom naroda - rekao je predsednik Rusije, koji redovno održava "Direktnu liniju" i odgovara na pitanja građana a sa njima komunicira često i prilikom posete regionima, navodi RIA Novosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prkosna pesma

    20. april 2015 | 15:09

    Tako je veliki Vladimire. Nikada nije bilo toliko prljave propagande protiv Putina i Rusije. Neka se oni dave u svojim lazima, vazno je da je Rusija jaka i nezavisna.

  • sole

    20. april 2015 | 14:24

    Sta da se kaze ? Samo hiljadu puta BRAVO!!!

  • Dejan B.

    20. april 2015 | 12:57

    Putin je CAR!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA