UNIŠTILI SU MI ZDRAVLJE, HTELI SU DA MI PUCAJU U TESTISE: Evo šta je Počuča rekao o ZAROBLJENIŠTVU!

- Smršao sam 15 kilograma. Iako su mi pretili da pazim šta pričam jer imam porodicu u Srbiji, nisam hteo da priznam nešto što nisam uradio - započeo je svoju priču iz zarobljeništva Radomir Počuča

  • 33

Bivši portparol PTJ,a koji je bio uhapšen u Donjecku 17. marta pod optužbom da je planirao atentat na dvojicu srpskih dobrovoljaca Radomir Počuča, kaže da nije želeo ničiju likvidaciju, jer nije takav čovek.

- Nisam planirao bilo čiju likvidaciju jer nisam takav čovek. Tokom dana provedenih u zarobljeništvu narušeno mi je zdravlje, ali obraz nije - rekao je za "Naše novine" Počuča i dodao da planira da se vrati u Srbiju.

SRPSKI KOMANDOS U UKRAJINI: Počuča je hteo da me ubije, došao je ovde samo zbog love! (VIDEO)

- Odveli su nas u mračni podrum hotela. Svakodnevno, 24 časa smo imali lisice na rukama. Hranu smo dobijali ujutru i uveče, i to su bili niskokalorični obroci s malo hleba i barenim povrćem. Smršao sam 15 kilograma. Iako su mi pretili da pazim šta pričam jer imam porodicu u Srbiji, nisam hteo da priznam nešto što nisam uradio - rekao je on.

Foto: Facebook/Deki Srbija Foto: Facebook/Deki Srbija

Prema njegovim rečima sem verbalnih pretnji da će mu pucati u testise, nije bio fizički zlostavljan i ističe da je mnogo gore prošao njegov saborac Vlado Stanić, kojeg su mučili strujom i davili kaišem.

On dodaje da su mu prilikom hapšenja oduzeta dokumenta koja mu još uvek nisu vraćena, kao i da mu je zabranjeno da nogom kroči na teritoriju Donjecke republike, jer će, ukoliko to učini biti likvidiran.

JAVIO SE POČUČA: Evo me u Moskvi, živ, zdrav i u jednom komadu!

- Naravno da planiram da se vratim u Srbiju. To je moja zemlja i zanju se borim - rekao je Počuča na pitanje da li planira povratak u zemlju.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbi

    22. april 2015 | 09:19

    Ja ne razumem ovo.On ratuje za koga? A tamo ga hapse Srbi koji ratuju na strani proruskih snaga.O čemu se ovde radi? Zar se mi Srbi sukobljavamo i u tuđem ratu?

  • Danac

    22. april 2015 | 09:14

    Kakav je ovo prevarant, prepao se kao golub kad su ih ispitivali, normalno je i ljudski se bojati, ali nije mi jasno zasto sad glumi heroja i nekog baju, kad je ocigledno da je momak kukavica, lazov i spletkaros. Takve niko nece ni za poznanike, a kamoli u jedinici da bude s njim!!!

  • Jos neko kopa

    22. april 2015 | 08:09

    Ne razumem, borio se za njih pa su ga bacili u zarobljenistvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA