DRAMA NA AERODROMU: Putnik galamio, policajac ga tukao!

Policijski službenik je na aerodromu "Nikola Tesla" tokom službe, nezakonito i suprotno pravilima službe, fizički napao jednog putnika koji je prethodno narušavao javni red galamom i nedoličnim ponašanjem

  • 15

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Sektora unutrašnje kontrole policije podneli su krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu protiv policijskog službenika Uprave granične policije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Policijski službenik je na aerodromu "Nikola Tesla" tokom službe, nezakonito i suprotno pravilima službe, fizički napao jednog putnika koji je prethodno narušavao javni red galamom i nedoličnim ponašanjem.

Takođe, policijski službenik protiv kojeg je podneta krivična prijava u redovnom postupku, o upotrebi fizičke snage kao sredstvu prinude, nije sačinio izveštaj niti je događaj uneo u službene evidencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    22. april 2015 | 17:10

    Policija na Aerodromu je ogledalo drzave i treba da se ponasa kulturno a ne da maltretira postene gradjane i strance....

  • pavle

    22. april 2015 | 18:10

    Cesto putujem, i imao sam neprijatnosti (ponekad) od strane sluzbenih lica peilikom kontrole pasosa. Nevaspitanje koje je ostalo jos iz kuce prenelo se i na sluzbu i kojoj radi....takodjer putovao sam jednom prilikom autobusom od Bgd na jug, policajac koji je takodjer putovao kao putnik ( verivatno kuci ili od kuce), celo vreme je na sedistu vrtio pendrek u ruci, pa je s njim otvarao i zatvaro zavese na prozoru....komentar je suvisan....

  • Ginekolog 100%

    22. april 2015 | 18:23

    Krkani I nista Drugo,meni su pokusali da uzmu zenski parfem koji Sam nosio kao poklon I naravno da nisam dao pa je on otvorio kao da provjeri sta je u boci kad je pomiriso onda se idiot nasprico zenskim parfemom I poceo da se kleveri pa me onda pustio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA