NISU HTELI DA GA SAHRANE: Grobari ostavili leš u kovčegu ispred pokojnikove kuće!

Nakon završene obdukcije kojom je potvrđeno da je Karanfilović umro prirodnom smrću, grobari u tom mestu su dovezli sanduk sa njegovim beživotnim telom, ostavili ga ispred kuće, a onda i otišli

  • 7
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Beživotno telo Mileta Karanfilovića (54) pronađeno je u kući u selu Davidovac kod Kladova. Ono što se nakon toga desilo, sledilo je sve u komšiluku i celo selo ostavilo u šoku. Sanduk sa njegovim telom grobari su ostavili ispred njegove kuće.

Nakon završene obdukcije kojom je potvrđeno da je Karanfilović umro prirodnom smrću, grobari u tom mestu dovezli su sanduk sa njegovim beživotnim telom, ostavili ga ispred kuće, a onda i otišli.

Leš pokojnika proveo je ceo dan u dvorištu ispred kuće, a na lice mesta je večeras stigao Radovan Arezina predsednik opštine Kladovo koji je stručnim službama izdao nalog da se Karanfilović pristojno sahrani.

Kako saznajemo, nesrećni čovek nema rodbinu i niko nije primetio da ga nema danima. Njegovo beživotno telo pronađeno je 20 dana nakon što je preminuo.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!!!!!!!!

    22. april 2015 | 23:35

    Drago mi je da je ovo izaslo u novine !! Cuo sam i znam da su ga ostavili tako "jadnog" ispred kuce kao sto jeste. Pa svi smo mi ljudi, retko ko je čovek. Mogli su ga barem u dvoriste da ga unesu i tamo da ga ostave jer i ovako nema nikoga... covek traktorom koji je išao na njivi nije mogao da prodje jer je sanduk bio na put( a tu je jako uska ulica)...Sramota za te grobare !!! Mile pocivaj u miru

  • Dr

    23. april 2015 | 00:42

    Najteze je kada covek ostane sam, nema ko da te pristojno sahrani.

  • markoooo

    23. april 2015 | 00:03

    Dobrodosli u srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA