STRAŠNO: Uhapšen zbog "pipanja" devojčica tokom privatnih časova matematike

Penzionisani profesor matematike i bivši direktor čak dve osnovne škole lišen je slobode pod sumnjom da je vršio nedozvoljene polne radnje nad decom uzrasta 14 godina

  • 1

Penzionisani profesor matematike i bivši direktor osnovnih škola u Rakovici i na Voždovcu Miladin Đoković (66) uhapšen je zbog sumnje da je bludničio nad devojčicama. On je, nakon penzionisanja, držao privatne časove prilikom kojih je, kako se sumnja, vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicama uzrasta 14 godina.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu tražilo je da se Đokoviću odredi pritvor zbog nedozvoljenih polnih radnji nad ukupno šest devojčica starih 14 godina, kojima je davao privatne časove matematike od oktobra 2010. do aprila ove godine.

On se tereti da je u tom periodu, tokom časova koje je deci davao u stanovima njihovih roditelja zavlačio ruke ispod njihove odeće, dodirivao ih po grudima i genitalijama, grlio ih i ljubio kako bi sebe seksualno zadovoljio.

Đoković je pre penzionisanja bio profesor matematike i direktor Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici i "Branislav Nušić" na Voždovcu.

(M. S. / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daba

    6. april 2012 | 16:01

    Iz kog razloga na ovako kratkom tekstu, dajete zbunjujuce informacije? kako se ova osoba zove? Djokovic ili Djordjevic? Jel toliko tesko da pre objavljivanja vesti neko procita od pocetka do kraja sta je napisano?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA