OVU KUCU SU POLILI KISELINOM I MUČILI: Ono što se zatim desilo vratiće vam veru u Srbiju!

Mučitelj ovog psa se nad njim iživaljavao više sati. Životinja je najpre nakazno ošišana i više puta povređena makazama. Nakon toga je šutirana. Međutim sada će imati novi dom u Sloveniji

  • 25

Štene koje je krajem januara u Kragujevcu, na dan slave Sveti Jovan, poliveno kiselinom i mučeno, našlo je svoj stalni dom. Do jula će živeti u Srbiji, a onda će postati stanovnik Evropske unije, seli se u Sloveniju.

Bebanov mučitelj se nad njim iživaljavao više sati. Životinja je najpre nakazno ošišana i više puta povređena makazama. Nakon toga je šutirana. Njuška mu je okrvavljena od udaraca.

Kada je monstrum završio sa ovom etapom mučenja, polio je psa nekim korozivnim sredstvom, sonom ili sirćetnom kiselinom ili nekim izbeljivačem. Na dan mučenja pas je zadobio "samo" teške opekotine praćene strašnim bolovima, ali tek ga je čekala agonija.

Nove informacije o štenetu koje je poliveno kiselinom u Kragujevcu! (FOTO)

U danima koji slede, kada je već bio u domu spasitelja, Bebanu su počele da se otvaraju žive rane po telu. 

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Usledilo je višemesečno vrlo bolno lečenje, ali uz prijatelje koji su o njemu brinuli, udruženje "Crvena šapa", Beban je uspeo da ipak bude akter priče sa srećnim krajem.

Bebana je sa ulice spasila Kragujevčanka Ivanka, koja se obratila udruženju "Crvena šapa". Radmila Filipović iz ovog udruženja, ali i svi članovi, alarmirali su javnost i prikupili novac za Bebanovo lečenje.

Pas je sve vreme živeo kod Ivanke, negovan kao dete. Mesecima je “Crvena šapa” izbirljivo i uporno tražila ko će Bebana zauvek da udomi.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

On je stasao u divnog psa koga je nedavno udomila Tina iz Slovenije, koja trenutno radi u Srbiji, gde će i biti neko vreme, a onda zajedno putuju u Sloveniju.

- Dobio je sve vakcine, a veterinar do samog polaska prati njegovo stanje. Čeka ga još test titracije i onda putuje u EU. Hvala svima, rekla je Tina, Bebanova udomiteljka, za portal Petfejs.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Udruženje "Crvena šap" osnovano je malo pre prinalaženja Bebana u užasnom stanju u centru Kragujevca. Sada ovo udruženje gotovo svakodnevno nalazi napuštene pse na ulici, objavljuje njihove fotografije na svom fejsbuk profile i tako im pruža šansu za još jednu priču sa srećnim krajem.

(M. Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mag

    23. april 2015 | 18:31

    Znam da te psiho-face prate komentare i u njima uživaju..i eto želim mu isto!

  • Miki

    23. april 2015 | 18:24

    A sta je bilo sa muciteljem jel zavrsio iza resetaka ili je bilo ma nema veze nemoj to vise raditi...

  • Zgrozen

    23. april 2015 | 18:26

    Sta se desilo sa monstrumom koji je ovo uradio? Da li odgovara za ovo sto je uradio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA