Ova haljina je izazvala novi RAT između Rusa i Ukrajinaca! DOBRO POGLEDAJTE ZAŠTO! (FOTO) (VIDEO)

Rusi i Ukrajinci kao da ne mogu da žive u miru, i svaki dan traže povode za nove svađe i konflkte koji su ponekad zaista infantilni

  • 1
Reprint: ELLE Reprint: ELLE

Luj Viton haljina koja se našla na naslovnici magazina "El" izazvala je skandal u Ukrajini. Ruski susedi misle da je ovaku naslovnu stranu sponzorisao Vladimir Putin, jer su boje haljine iste kao i ruski simbol za Dan pobede.

PUTIN SLAVI POBEDU: Ovo je čuvena parada na Crvenom trgu! (VIDEO)

Crno-narandžasta haljina iz najnovije kolekcije Luj Vitona postala je uzrok nove konfliktne epizode između Rusije i Ukrajine.

Da stvar bude još gora, boja haljine zaista odgovara boji Georgijevskoj lenti, koja je od 2005. postala simbol godišnjih proslava Dana pobede, a predstavljala je i simbol vojske u Ruskoj Imperiji.

Ali, poslanici su došli do svoje "vizije" haljine na nalovnici magazina "El".

Oni sumnjaju da je Kremlj povodom obeležavanja 70-godišnjice završetka Drugog svetskog rata naručio ovu naslovnu stranu.

Časopis koji izlazi na 30 jezika, među kojima je i ruski, sada se nalazi pod napadom jer "Putinov novac transformiše globalnu svest".

Ovakva ideja je došla od Aleksandra Brigenca iz partije Otadžbina, kojem su se pridružili mnogi Ukrajinci izražavajući ogorčenje na društvenim mrežama.

Strasti su se još više rasplamsale kada su postavljeni bilbordi časopisa širom zemlje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com / N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA