Umesto presude Vladi Japancu ukinut pritvor!

Zamenik tužioca, odbrana, kao i optuženi juče su izneli završne reči pred izricanje presude, međutim, sudija je danas odlučio da psihičko stanje ostećene Beograđanke ponovo oceni komisija veštaka

  • 5

Vladimiru Jovanoviću, poznatijem kao Vlada Japanac, danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu trebalo da bude izrečena presuda za iznudu i protivpravno lišenje slobode jedne žene sa Novog Beograda, ali je sudija odlučio da ponovo otvori glavni pretres i ukine pritvor Jovanoviću.

Zamenik tužioca, odbrana kao i optuženi juče su izneli završne reči pred izricanje presude, međutim sudija je danas odlučio da psihičko stanje ostećene Beograđanke ponovo oceni komisija veštaka.

Jovanoviću je pritvor u kom je od kraja avgusta prošle godine, sudija danas zamenio kućnim pritvorom. On će iz Centralnog zatvora u toku dana biti prebačen u svoj stan, gde će mu biti stavljena nanogica za elektronski nadzor.

Zabranjeno mu je da izlazi iz kuće bez dozvole, ali i da koristi telefon i internet.

Druga dvojica optuženih, Aleksandar Grahovac i Nenad Milošević, od ranije se brane sa slobode. Osim otmice, na teret im je stavljeno i da su od ostećene iznudili 710 evra i oko 4.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA