DADAJEV: Postoji osoba koja zna da nisam UBIO Borisa Nemcova!

- Na osnovu informacija od Zaura Dadajeva o primeni torture i pritiska nad njim, sprovodi se provera, koja će rezultirati usvajanjem proceduralnih odluka - naveo je istražitelj

  • 1

Zaur Dadajev, osumnjičeni za ubistvo ruskog opozicionog političara Borisa Nemcova izjavio je danas na sudu da nije kriv i da ima alibi.

- Postoji osoba koja može da potvrdi da sam 27. februara bio na drugom mestu - rekao je Dadajev pred Basmani sudom u Moskvi, preneo je TAS S.

Ubice Nemcova BRUTALNO sprovedene u sud (FOTO) (VIDEO)

Ruski istražni komitet proverava informacije o navodnom pritisku nad Dadajevim, koji je glavni osumnjičeni za ubistvo Nemcova, rekao je istražitelj pred sudom, koji razmatra produžetak pritvora osumnjičenom.

- Na osnovu informacija od Zaura Dadajeva o primeni torture i pritiska nad njim, sprovodi se provera, koja će rezultirati usvajanjem proceduralnih odluka - naveo je istražitelj.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

I drugi osumnjičeni za ubistvo Borisa Nemcova negirao krivicu!

On je ovo kazao odgovarajući na pitanje suda da nikakav pritisak nije vršen nad osumjičenim u Moskvi, navela je ruska agencija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    23. april 2015 | 20:58

    To se zna da nisi ti bre nego ga putko resio to svi znaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA