IZBOLI GA NAOČIGLED PROLAZNIKA: Jurili mladića po ulicama Kraljeva, a onda se mirno razišli!

Grupa od 4-5 mladića je šestog jurila oko Trga Srpskih ratnika u Kraljevu, a potom ga sustigla i izbola nožem u predelu leđa

  • 9

Muškarca starog oko 20 godina nožem je izbola grupa od 4-5 mlađih muškaraca oko 14 časova u Ulici Milana Toplice, u pešačkoj zoni, između pozorišta i muzičke škole u Kraljevu! Oni su napali mladića naočigleg desetine prolaznika.

Kako su za “Kraljevo Online” rekli očevici događaja, grupa od 4-5 mladića je šestog jurila oko Trga Srpskih ratnika, a potom sustigla u ulici Milana Toplice, iza restorana Pariz u pešaškoj zoni između ulaza u pozorište i Muzičku školu. Nakon kraće tuče mladić je izboden nožem u predelu leđa.

Grupa napadača se posle ranjavanja gotovo mirno povukla sa lica mesta a povređeni mladić je krvareći otrčao polukrugom pored Tursitičke organizacije Kraljeva.

Više desetina Kraljevčana zaprepašćeno je gledala čitav događaj.

Policija obezbeđuje mesto ranjavanja.

(Telegraf.rs / Kraljevo Online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.K.

    23. april 2015 | 20:48

    20 godina za pokusaj ubistva bez mogucnosti smanjenja kazne pa da vidis dali ce se pojaviti jos debila da se tako ponasaju.

  • Sergej

    23. april 2015 | 22:18

    Pa sto da se cimaju klinci, videli da nikog ne kaznjavaju i da odmah pustaju kuci, pa sto da ne ubadaju i po sred dana i po centru. Niste svesni da svaki balavac po gradu nosi po jedan noz na sklapanje.

  • Sergej Danilovič

    23. april 2015 | 23:22

    Dok je bilo narodne milicije ovako nesto nije bilo moguce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA