VRIŠTALI SU DOK IH JE STRUJA PRŽILA: Strašni detalji nesreće u fabrici "Tigar tajers"!

- Prizor je bio jeziv. Radnici su imali opekotine po telu, neki su jaukali. Lekari su odmah pritrčali u pomoć i prevezli ih u bolnicu - rekao je izvor iz istrage

  • 3

U nesreći u fabrici "Tigar tajers" u Pirotu šestoro radnika je povređeno kada ih je udarila struja. Nesreća se dogodila u u takozvanoj pripremnoj sobi u pogonu "Valjare", a očevici kažu da je prizor bio jeziv.

POŽAR U FABRICI "TIGAR TAJERS": Povređeno šest radnika!

- U fabrici je nestala električna energija i došlo je do varničenja u pogonu. Električari su ušli da otklone kvar i pretrpeli su strujni udar - rekla je Emilija Lilić, menadžerka internih komunikacija u "Tigar tajers".

Kako pišu beogradski mediji, na jednom od razvodnih mesta odjednom počelo da šišti i varniči, kažu svedoci nesreće. Prvo se začuo prasak, a potom je buknuo požar.

- Vatra je zahvatila trojicu najbližih radnika. Nastala je pometnja i panika, ali kolege povređenih su se brzo snašle i izvukle ih iz te prostorije. Sve se odigralo tako brzo da niko u ovom trenutku ne može da kaže kako je sve počelo. Čuli su se krici i zapomaganje, lakše povređeni su psovali - rekao je jedan od očevidaca.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ekipe Hitne pomoći ubrzo su stigle na mesto nesreće i zbrinule povređene radnike.

- Prizor je bio jeziv. Radnici su imali opekotine po telu, neki su jaukali. Lekari su odmah pritrčali u pomoć i prevezli ih u bolnicu - rekao je izvor iz istrage.

Sa teškim opekotinama, trojica radnika primljeni su na Kliniku za plastičnu hirurgiju niškog Kliničkog centra, dok je ostalim radnicima pružena pomoć u bolnici u Pirotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI

    24. april 2015 | 02:21

    Neka se sve završi dobro. Žželim svim radnicima da se oporave i da se vrate na posao. A nadležni organi neka utvrde koji je uzrok ove velike havarije i ako je ljudski faktor treba da se odgovara!

  • zdravko

    25. april 2015 | 02:40

    Jako mu je zao tih ljudi! Imam dragog prijatelja iz Pirota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA