ŠARIĆ OSTAO BEZ SVEDOKA: Sud odbio predlog da sasluša Milorada Veljovića!

Odbijeni su i predlozi da se ponovo saslušavaju svedoci saradnici koji su ispitivani već dva puta, kao i optuženi koji su zaključili sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom za organizovani kriminal

  • 4

Specijalni sud u Beogradu odbio je danas niz predloga odbrane Darka Šarića i ostalih optuženih za organizaciju šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu, među kojima je i saslušanje direktora policije Milorada Veljovića.

Saslušanje Veljovića predložio je još 2012. godine tadašnji Šarićev branilac Zdenko Tomanović.

Odbijeni su i predlozi da se ponovo saslušavaju svedoci saradnici koji su ispitivani već dva puta, kao i optuženi koji su zaključili sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom za organizovani kriminal.

Tokom suđenja sudija Siniša Petrović pozvao je Šarića da se izjasni o advokatima koje želi za svoje branioce u tom procesu, napominjući da može da iz ima najviše pet.

Šarić, koji sada ima šest advokata, rekao je da su njemu bitni "Baća (Radoslav Baćević), Dejan (Lazarević) i Bora (Borislav Ðukanović)". Na kraju današnjeg pretresa sud će zakazati nastavak suđenja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo za Bgd

    24. april 2015 | 15:28

    On mu je techa

  • Комуниста

    24. april 2015 | 14:23

    У демократској Србији суд не прихвата сведока одбране. Јој кад дођемо на власт. Каква ће то бежанија из земље Србије да буде.

  • VAN

    24. april 2015 | 21:09

    Nije ni malo lako osuditi kriminalce, gotovo nikako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA