DAVITELJ PROTIV DAVITELJA: U tuči odgrizao uvo mladiću iz Prokuplja!

- Mladić je primljen posle ponoći i konstatovano je da mu je odgrizen deo ušne školje, pa je upućen na lečenje na ušno odeljenje bolnice - potvrdila je portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović

  • 4

M.N. (26) iz prokupačkog sela Potočić tokom tuče odgrizao je deo ušne školjke Nemanji S. ( 22) iz sela Mala Plana kod Prokuplja.

Do tuče je došlo u Maloj Plani tokom slavlja koje je organizovao komšija obojice mladića, povodm rođenja deteta.

Kako saznaje Telegraf.rs, tokom slavlja izbio je verbalni sukob između Nemanje S. i M.N. pa su izašli napolje i započeli tuču u dvorištu kuće u kojoj se slavilo. U jednom trenutku M.N. je ugrizao Nemanju za uvo i jedan deo mu iskidao.

U prokupačkoj bolnici nam je potvrđeno da je Nemanja S. primljen na odeljenje Urgentne medicine sa povredom leve ušne školjke.

- Mladić je primljen posle ponoći i konstatovano je da mu je odgrizen deo ušne školje, pa je upućen na lečenje na ušno odeljenje bolnice - potvrdila je portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

Kako nezvanično saznajemo još uvek nije utvrđena visina povrede, ali je Nemanja S. za sada dobro.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1988.

    24. april 2015 | 22:19

    Uh krv mi se sledi kad procita tekst. Katastrofa. boze sta se ovo desava.

  • Labus

    25. april 2015 | 00:02

    Nije to nista u kraljevu mladic 27 god.(poznatiji kao kraljevacki "kriminalcic"istripovan obican sljam)grize noseve decacima u tuci,kad ga neko izirtira i svi to znaju,a niko ne reaguje..onda vidite gde ide ova drzava. Tuga!

  • Petar Petrovic

    25. april 2015 | 04:24

    Legalizujte Marihuanu i zabranite Alkohol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA