SNAJKA RAZORILA PORODICU: Pokušao oca da PREGAZI automobilom a zatim ga UDARAO čekićem do SMRTI!

- Jadni Jumer je jaukao i zapomagao. Krv je šikljala, a on nije prestajao. Bobe je onda uzeo ključ za odvijanje točkova i njim ga udarao u glavu - rekla je šokirana komšinica

  • 11

Slobodan Demirović (55) iz Vranjske Banje uhapšen  je zbog sumnje da je ubio svog oca Jumera Demirovića (74) čekićem, a zatim i francuskim ključem dok mu nije smrskao glavu.

Svađa je izbila ispred njihove porodične kuće oko žene koju je Slobodan doveo u kuću. On je pre dva meseca oterao prvu ženu i našao novu s čim se roditelji nisu slagali.

KRVAVA PORODIČNA TRAGEDIJA: Sin ubio oca čekićem!

- Kad je Jumer krenuo u prodavnicu, nova snaja je ušla u sobu, svukla se gola, pocepala majicu i raščupala kosu. Onda je pozvala Slobodana da se vrati i rekla mu da ju je svekar silovao - kaže komšinica.

Ubrzo je zatim Demirović stigao.

- Dojurio je kolima i odmah pokušao da pregazi Jumera. Onda je izašao, dohvatio čekić i počeo da ga udara - priča komšinica.

Slobodan je krvnički udarao oca.

- Jadni Jumer je jaukao i zapomagao. Krv je šikljala, a on nije prestajao. Bobe je onda uzeo ključ za odvijanje točkova i njim ga udarao u glavu - kaže šokirana komšinica.

Jumera su odmah odvezli u vranjsku bolnicu, ali je uprkos naporima lekara da mu spasu život, podlegao povredama.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pre dva meseca takođe se dogofio incident između njih dvojice nakon čega je Jumer bio smešten u Sigurnu kuću.

- Ubio  je svetinju! Ubio je rođenog oca, koji mu je sve omogućio u životu. Kupio mu je "mercedes", opremio mu sprat, pre neki dan mu je dao 10.000 evra, a on da digne ruku na njega. Dabogda se ni on više ne vratio! - proklinjala je sina uplakana Lila Demirović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA