BILA SAM DETE: Ovo je najtužnija pesma u Srbiji! Poslušajte je i probajte da ne zaplačete (VIDEO)

Tačno 9 meseci nakon brutalnog i svirepog ubistva Tijane Jurić svetlo dana ugledao je spot za pesmu koja je posvećena devojčici čija je tragična sudbina ujedinila čitavu Srbiju

  • 17

Tačno 9 meseci nakon brutalnog i svirepog ubistav Tijane Jurić svetlo dana ugledao je video-spot za pesmu koja je posvećena devojčici čija je tragična sudbina ujedinila čitavu Srbiju.

Da se nikad ne zaboravi kako je bolesni um jednog monstruma zaustavio let jednog anđela, male Tijane Jurić čije je ubistvo potreslo Srbiju, potrudili su se hor "Murenji Maćaš", pevači Saša Babić i Nera Radulović (sestra bliznakinja Mirne Radulović), kao i već afirmisana pop zvezda Mika Kostić.

HIMNA ZA ANĐELA: Pogledajte kako Žarko Laušević recituje pesmu o Tijani Jurić! (VIDEO)

Spot je snimljen na sceni čuvenog pozorišta "Lifka" uz autentični mizanscen - potpuni mrak iz koga dva snopa svetla "gađaju" Tijanino violončelo, iza kojeg se nalazi radni sto… Na stolu pernica, notna sveska, nezavršen domaći zadatak… Onako kako je i ostalo iza Tijane u subotičkoj muzičkoj školi.

PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE: Snimljen spot za pesmu posvećenu Tijani Jurić (FOTO)

Podsetimo šta je uz fotografije Roberta Rafaia nakon snimanja ovog spota objavljeno na portalu "Tijana.rs":

"Tuga, bol, bes… Za nas. Smeh… Tijana bi to volela da čuje. Sa svoga oblaka obojenog njenim plavim očima. U našoj nemoći, smeh i jauk su nam tako bliski i ponekad isto zvuče. Sećamo se lepih trenutaka provedenih sa njom… Smeh.

Foto: Robert Rafai/tijana.rs Foto: Robert Rafai/tijana.rs

Onda se setimo… I jauk. Danas uživamo sa živima, a sutra ispraćamo mrtve. Onda tražimo utehu. Bože, zašto nas ne uzimaš redom - prvo najstarije! I merimo da li je radost bila veća ili je tuga jača. A onda dođe stvarnost. Očaj zbog nemoći budi bes i ta dva osećanja se bore u Vama i udaraju Vas kao kiša suza koju hoćete da zaustavite, ali i tu ste nemoćni.

Plačem i ja dok ovo pišem… Plačete i Vi dok čitate. A želeli smo samo da pronađemo Tijanu i da ona nastavi svoj mladi život i da nastavi samo da… Peva.

Foto: Robert Rafai/tijana.rs Foto: Robert Rafai/tijana.rs

Ali život je surov. Ma nije ni život, nego pojedinci. A onda kada on učini nešto surovo, više za oproštaj nije dovoljna nijedna molitva, jer do oproštaja više nema puta, a ni prečice ni mosta.

Sada tražimo neki drugi život, neki novi smisao. Ali život je samo jedan. Ponovo tražimo njegovu lepotu. Postoji i nešto što možda nikada neće otići u zaborav. Nešto što nikada neće prestati da bude interesantno, a to je… Pesma".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Република Српска

    27. april 2015 | 16:30

    Како је само била прелепа ова Тијана као анђео кад погледам слику душа ме заболи

  • Ana

    27. april 2015 | 17:06

    Tuga velika. Neka te Anđeli čuvaju.

  • Nana

    27. april 2015 | 17:56

    Tijana,neka te Andjeli cuvaju. Bol,tuga.... neka se nikada vise ne ponovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA