SMEŠNO: Ukrao automobil, pa pozvao bravara koji je brat vlasnika!

Novosađanin Aleksandar N. uhapšen je samo 3 sata nakon što je sa jednog novosadskog parkinga ukrao automobil marke "golf". On je tražeći bravara slučajno naišao na brata vlasnika ukradenog četvorotočkaša

  • 0

Aleksandar N. (37) je ukrao automobil sa parkinga u Novom Sadu, a zatim pozvao bravara da mu napravi novi ključ. Međutim, ispostavilo se da je bravar brat vlasnika ukradenog automobila, tako je Aleksandar N. vrlo brzo uhapšen.

Novosađanin Aleksandar N. ukrao je automobil marke "golf" sa parkinga u ulici Stevana Hladnog u Novom Sadu. Nakon krađe, "golfa" je odvezao na Klisu i posle 2-3 sata u Telefonoteci našao broj bravara, kog je pozvao da mu napravi ključ po bravi za ukradeni skuter, pod izgovorom da ga je izgubio.

Međutim, bravar je slučajno bio brat vlasnika ukradenog automobila. Čim je stigao, primetio je "golfa" i pozvao policiju.

Aleksandar N. je u trenutku hapšenja kod sebe imao nož, a policija je saopštila i da je kod njega pronađeno više tableta. Uz krivičnu prijavu on je priveden na saslušanje istražnom sudiji Osnovnog suda.

(M. S. / Radio 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA