BRUTALNA UBISTVA SE NASTAVLJAJU: Džihadisti kamenovali dvojicu muškaraca zbog preljube!

Na seriji fotografija objavljenih na internetu prikazano je kako jedan muškarac kleči vezanih očiju dok grupa muškaraca baca veliko kamenje na njega, dok ne legne licem okrenutom ka zemlji i krv ne poteče iz glave

  • 0

Pripadnici Islamske države (IS) obelodani su da su kamenovali dva muškarca do smrti, zbog preljube u severnoj iračkoj provinciji Nineveh.

ISLAMSKA DRŽAVA DOŠLA U JEMEN: Stigli smo i GLADNI smo vaše KRVI!

Na seriji fotografija objavljenih na internetu prikazano je kako jedan muškarac kleči vezanih očiju dok grupa muškaraca baca veliko kamenje na njega, dok ne legne licem okrenutom ka zemlji i krv ne poteče iz glave.

Drugi muškarac je ubijen na isti način, dok je publika, uključujući decu, gledala čin kamenovanja, prenela je agencija AFP.

U Srbiji svi ovo nose, a u Islamskoj državi je ZABRANJENO jer je poziv na SEKS!

Nije poznato kada se kamenovanje dogodilo, a ni autentičnost fotografija nije mogla da bude potvrđena, dodaje francuska agencija.

Džihadisti IS koji su pokrenuli ofanzivu prošlog juna i zauzeli velike delove severno i zapadno od Bagdada, počinili su niz zlodela uključujući snimanje odsecanja glava i masovnih pogubljenja, silovanja i porobljavanje u oblastima koje kontrolišu u Iraku i susednoj Siriji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA