BALTIMOR JE GOREO, BUKVALNO: Veliki požar zahvatio zgradu crkve! (FOTO) (VIDEO)

Niko nije povređen u požaru i istraga je u toku, a požar se povezuje sa nemirima, koji su se u gradu dogodili dan ranije

  • 0

Posle nereda u Baltimoru, izgoreo je prihvatni centar i apartmani Južne Baptističke crkve u istočnom delu tog grada, pre nego što su vatrogasci uspeli da obuzdaju veliki požar, javila je danas Raša tudej.

AMERIKA U PLAMENU POSLE UBISTVA CRNCA: Demonstranti pale policijska kola i pljačkaju prodavnice, proglašeno vanredno stanje (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Niko nije povređen u požaru i istraga je u toku, a požar se povezuje sa nemirima, koji su se u gradu dogodili dan ranije, posle sahrane Fredija Greja (25).

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vatrogasci su bili prinuđeni da odgovore na tri alarmantna požara sinoć po lokalnom vremenu, pošto je vatra zahvatila zgradu od pet spratova Crkve gde je u gašenju učestvovalo više od 90 vatrogasaca.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Oni su uspeli da "smire" vatru neposredno pre 22 časa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Požar na posedu Južne Baptističke crkve bio je jedan od mnogih u Baltimoru sa kojim su se bavili vatrogasci pošto su neredi izbili širom grada pa su morali da preduzmu sve mere opreza da bi se zaštitili od nasilja, navodi Raša tudej.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nemiri u Baltimoru gde su viđeni pljačkaši kako pljačkaju prodavnice, apoteke i šoping mol i sukobe sa policijom u punoj opremi - bili su najnasilniji u Sjedinjenim Američkim Državama od Fergusona prošle godine.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U tim nemirima juče je povređeno 15 policajaca od kojih šest teže, dodaje Rojters.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Poggledajte video:

YouTube / RuptlyTV

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA