FILIPINKA POŠTEĐENA U POSLEDNJEM TRENUTKU: Indonezija likvidirala 8 osoba zbog krijumčarenja droge! (FOTO)

Dvojica Australijaca, jedan Brazilac, četvorica Nigerijaca i jedan Indonežanin, osuđeni za trgovinu drogom, streljani su u 00.25 sati po lokalnom vremenu, dok je pogubljenje Filipinke odloženo na molbu predsednika Filipina

  • 9

Svetski mediji objavili su kako je Indonezija likvidirala osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje droge dok je Filipinka Meri Žan Veloso (na fotografiji) u zadnji trenutak pošteđena.

Dvojica Australijaca, jedan Brazilac, četvorica Nigerijaca i jedan Indonežanin, osuđeni za trgovinu drogom, streljani su u 00.25 sati po lokalnom vremenu, prenosi Gardijan.

- Pogubljenje Meri Žan Veloso je odloženo na molbu predsednika Filipina -  rekao je glasnogovornik indonezijskog državnog tužitelja Toni Spontana, objasnivši kako je zatraženo svedočenje Veloso.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nepopustljiv u pogledu izvršenja smrtne kazne za trgovinu droge, indonezijski predsednik Džoko Vidodo se oglušio na sve pozive na pomilovanje i međunarodne diplomatske pritiske.

U zajedničkom saopštenju objavljenom nekoliko sati pre pogubljenja EU, Francuska i Australija su pozvale Indoneziju da zaustavi pogubljenja i da nije prekasno za promenu odluke.

Oni su naglasili da traže od ove zemlje da razmisli o položaju Indonezije u svetu i njenom međunarodnom ugledu.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lesa

    29. april 2015 | 00:30

    Koliko glup treba da budes da u zemlju koja ti preti smrcu unosis drogu.

  • sasa

    29. april 2015 | 00:22

    Svida treba smrtna kszna za narko dilere!!!

  • Комуниста

    29. april 2015 | 06:51

    Можда мало престрого, али ако је закон такав да се испоштује. Тако се искрено бори против дроге. Све остало је лицимерје.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA