BRUTALNO PREBIJEN PEDOFIL: Nećeš ti da pokazuješ onu stvar našem detetu!

Brojni roditelji u Splitu su bili uznemireni prethodni vikend kada se dogodio incident koji je šokirao i sve njihove sugrađane

  • 29

- U pekaru je doslovno upao muškarac u 40-im godinama, krvav po licu, i pitao da mu dam papirnatu salvetu da se obriše. Pre toga smo iznutra videli kako ga ispred napada 20-godišnjak kojem se pridružio još jedan muškarac u 60-im godinama pa su ga zajedno tukli. Toliko su se grabili i natezali da je 40-godišnjaku ispala lakovana patika s noge. U jednom trenutku su se dvojica napadača udaljila niz Mažuranićevu ulicu, a napadnuti je došao unutra - počela je svoju priču jedna Splićanka, mlada majka dvoje dece.

SVE ŠTO MORATE DA ZNATE O PEDOFILIMA: Ako želite da zaštitite svoje dete! (FOTO)

Prema prvim rečenicama, moglo bi se zaključiti da su napadači negativci priče, ali nastavak otkriva pozadinu koja je uznemirila brojne roditelje splitske četvrti u kojoj se dogodio incident u večernjim satima subote.

- Otišla sam iz pekare dok je policajac uzimao podatke od napadnutog muškarca, ali sam nešto niže u ulici videla kako drugi policajac uzima podatke od dvojice napadača i onda sam prolazeći čula kako stariji govori: "Neće on mojoj unuci pokazivati onu stvar!" - još uvek pod utiskom zbivanja je bila sugovornica.

Iz splitske policije saznali su tokom vikenda prijavljena dva slučaja u kojima su muškarci pokazivali polni organ deci i onanisali.

- Prijavljen je incident u Mažuranićevoj ulici u Splitu oko 18 sati u subotu i u Doverskoj ulici isti dan oko 16 sati. U oba slučaja prijavili su roditelji dece pred kojima se muška osoba samozadovoljavala. Kriminalistička obrada je u toku i za sada ne znamo da li se radio istoj osobi. Od dana kada je prijavljeno, naši policajci su na terenu - rekla je Ane Čepić iz Odeljenja za informisanje PU splitsko-dalmatinske.

(Telegraf.rs / Izvor:slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hej

    30. april 2015 | 12:56

    Trebalo mu je betonske cipele obut!!!!

  • JA

    30. april 2015 | 12:56

    Ako je krelac stvarno pedofil,onda je i dobro prosao..Za takve je psihijatrija ili batina,eventualno ono sto se spominjalo,"hemijska kastracija"za silovatelje i pedofile..

  • Kale

    30. april 2015 | 12:29

    Slabo su ga tukli cim je pobegao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA