SVIREP ZLOČIN: Brutalno prebili Vukosavu i sekli joj prst da joj ukradu burmu!

- Gušili su me i tukli šakama i nogama po glavi i telu. Molila sam ih da me puste, Rekla sam im da nemam novac i da uzmu sve što imam - rekla je Vukosava Kosović (76) iz sela Rokoči kod Cetinja

  • 1

Crnogorska policija traga za dvojicom nepoznatih muškarca, koji su u subotu veče brutalno pretukli staricu Vukosavu Kosović (76) ispred njene kuće u selu Rokoči kod  Cetinja.

Kosovićevoj su lekari konstatovali teške telesne povrede. U napadu je zadobila potres mozga i ima brojne podlive po telu. Dok je udarana, više puta gubila je svest.

Žena ima i povredu na ruci, a policajci sumnjaju da su joj razbojnici rezali prst, pokušavajući da joj skinu burmu. Kosović je  ispričala "Vijestima" da je napadače molila da je puste i da je ne tuku:

- Negde oko ponoći u subotu veče, nestala je struja. U selu često nestaje struja, tako da nisam na to previše obraćala pažnju - kazala je Kosovićeva,  koja  živi sama.

Dodala je da  je nakon nekog vremena čula uznemirene koze kako glasno mekeću.

- Uzela sam  staru ručnu bateriju i krenula do štale, da vidim šta se dešava. Odjednom je iz pojate (štala) ispred mene iskočio visoki nepoznati muškarac, a iza mene i drugi. Bacili su mi jaknu na glavu, oborili na zemlju i počeli krvnički da me udaraju - rekla je starica.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Dodala je da je jedan od muškaraca vikao da im kaže gde drži novac.

- Gušili su me i tukli šakama i nogama po glavi i telu. Molila sam ih da me puste, rekla sam im da nemam novac i da uzmu sve što imam - kazala je Kosovićeva.

Dodala je da je kasnije shvatila da su napadači udarali njene koze kako bi je namamili da izađe iz kuće.

- Jedan od njih je, nakon što su me istukli, seo na mene da ne mogu da se pomerim, a drugi je otišao u kuću i svu je preturio tražeći novac. Nisam sigurna koliko su me dugo udarali. Ne znam ni kako su i gde otišli - rekla je starica.

Kosovićeva je pozvala policiju u nedelju ujutru, kada su kod nje došli zet i sestra.

Uviđaj je obavila ekipa cetinjske policije, koja je uzela sa mesta događaja materijalne dokaze i prosledila ih u Forenzički centar u Danilovgradu.

Prema tvrdnjama meštana, u selu Rokoče i Trešnjevo u poslednjih šest meseci bilo je nekoliko krađa po kućama i vikendicama.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladeta

    30. april 2015 | 18:03

    Nazalost cetinje je leglo narkomana javno se prodaje oko manastira al nikog nijr briga zato od onih koji bi morali to da rade mislim na policiju i nije prvi slucaj da se otisnu po selima da harce a kad ih prijavis ladno ti nadlezni kazu da ispod 250 e narkomancine ne odgovaraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA