Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Matori
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marcco

    05. februar 2019 | 12:38

    Crnogorac, gastarbajter.... hajde da i to vidimo. Doduše, možda EU nedostaju direktori.

  • TT

    02. maj 2015 | 18:41

    Pardon a gde raste najviše drveće koje pravi najveći hlad? A i ispitivanje kvalitete hladovine treba prepustiti ekspertima, a nema ih većih no u CG. Iza njih je dugogodišnje iskustvo u pomenutim ekspertizama.

  • Kowak

    01. maj 2015 | 09:07

    Evo ovako: lagano se u lonac dodaju svi sastojci za kvalitetnu corbu, polako se krcka na tihoj vatri i onda ce domacica samo jace da podlozi i krece kuvanje....kad pocne da vri....?!!!...kome nije jasno sta ce na kraju biti taj je slep....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA