Šest policajaca optuženo za ubistvo!

Tužilac Merilin Mosbi rekla je da nije bilo opravdanja za hapšenje Greja jer je nož koji je on nosio u džepu bio legalan, a ne sečivo koje nije dozvoljeno za šta su ga policajci optužili i priveli

  • 2

Tužilaštvo u Baltimoru podiglo je optužnice protiv svih šest policajaca koji su bili suspendovani nakon smrti Afroamerikanca Fredija Greja u policijskom pritvoru.

Tužilac Merilin Mosbi rekla je da nije bilo opravdanja za hapšenje Greja jer je nož koji je on nosio u džepu bio legalan, a ne sečivo koje nije dozvoljeno za šta su ga policajci optužili i priveli, javio je AP.

Niko nije iznad zakona, rekla je Mosbi na konferenciji za novinare i dodala da su policajci optuženi za ubistvo iz nehata.

U Baltimoru i drugim gradovima SAD su i sinoć održani novi protesti zbog smrti Greja od povreda zadobijenih posle hapšenja, javljaju danas američki mediji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORKI

    1. maj 2015 | 20:53

    PRPA AMERI

  • jdm_ftw

    2. maj 2015 | 06:35

    Sad optuženi dok se stanje malo smiri i nakon par mjeseci sud će ih oslobodit i hajmo sve iz početka. Lijepa li je ta demokratija Amerikanaca i zapadne evrope, ali doći će i njima kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA