PARAGVAJ: Očuh silovao devojčicu (10), a država joj ne dozvoljava da abortira! (VIDEO)

Prema paragvajskim zakonima, abortus je dozvoljen samo ukoliko trudnoća ugrožava zdravlje majke. Zbog veoma dobrog zdravstvenog stanja devojčice, oni ne žele da joj dozvole "ubijanje" bebe

  • 8

Devojčica (10) iz Paragvaja je bila silovana od strane očuha, a nakon što je ostala trudna, borci za ljudska prava iz Amnesti Internacionala su rešili da urgiraju kod nadležnih organa kako bi joj omogućili abortus.

OVO JE NAJVEĆI SVETSKI MONSTRUM: Silovao bebu staru samo jedan dan!

Prema paragvajskim zakonima, abortus je dozvoljen samo ukoliko trudnoća ugrožava zdravlje majke. Zbog veoma dobrog zdravstvenog stanja devojčice, oni ne žele da joj dozvole "ubijanje" bebe.

Međutim, porodica maloletne devojčice je zamolila da se to uradi, jer će u suprotnom dete biti još više istraumirano.

Mlada paragvajka je za trudnoću saznala nakon što je završila u bolnici zbog bola u stomaku. Kada su joj doktori saopštili da je trudna, bila je šokirana. Nakon toga, policija je krenula u istragu kako bi saznali ko je otac devojke. Tada je na videlo izašao ovaj strašni zločin, koji je znala i njena majka, ali je ćutala.

Majka je privedena i trenutno se nalazi u zatvoru, dok je očuh u bekstvu.

Paragvajski ministar zdravlja Antonio Barios kaže da će bez obzira na sve ova devojčica morati da rodi bebu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: ccn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    2. maj 2015 | 18:46

    Strasno! Jadna ta devojcica.

  • LEDENA

    2. maj 2015 | 23:59

    Raspad od drzave. Da su pametni ocuha bi stavili na lomacu i vratili smrtnu kaznu za takve skotove. Jadno dete, ceo zivot ce da bude obelezena. Za neke ljude smrt je blaga kazna.

  • JA

    3. maj 2015 | 09:07

    Uvek ocuh siluje dete...kao neko nepisano pravilo. Koliko je bilo samo takvih vesti...zene, bolje obratite malo vise paznje ukoliko imate zensko dete iz prvog braka, a sa drugim ste covekom. Cesto nije sve onako kako deluje da jeste...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA