PEĐA BAJOVIĆ OBARA S NOGU i leči od jugonostalgije

Jedan od pokretača stand-up komedije na Balkanu Peđa Bajović, koji je na hiljade ljudi zasmejavao čak i s najpoznatijeg svetskog televizijskog kanala za komediju - Comedy Central, nastupiće 6. maja i u Beogradu

  • 0

Predstava S NOGU  (sredstvo protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi celovečernji tematski solo show, s kojim je Peđa Bajović, na svojoj prvoj regionalnoj turneji, 2012. godine, nasmejao preko dve hiljade Srba, Hrvata, Bosanaca, Hercegovaca, Slovenaca i Crnogoraca, biće prikazana u Muzeju istorije Jugoslavije, u sredu, 6. maja.

Ivan Tomić nastupa za nepristojne ljude

Ovoliki broj Balkanaca uživao je u Peđinom stand-up-u zato što su svi oni u toj predstavi. Osim njima, njegove šale bile su urnebesno zabavne i ljudima širom sveta, gde god je gostovao.

"S nogu" je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su neki od nas na Zemlji, drugi na Mesecu, a treći na Marsu… i tako redom, sve do nepriznatog Plutona.

Rasprodati nastupi komičara Edija Izarda u Beogradu!

Foto; Facebook/Peđa Bajović Foto; Facebook/Peđa Bajović

- Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.

- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca, u krevetu ili u novčaniku?

- Zašto reč ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?

- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?

- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava?

- Gde je nestalo makedonsko devojče?

U dvosatnom druženju s Peđom smejaćete se politici, tzv. domaćoj ekonomiji, estradi i seksu.

Predstava počinje u 20 sati, u Muzeju istorije Jugoslavije, koji se nalazi u Botićevoj ulici, na Savskom vencu.

Foto: Facebook/Peđa Bajović Foto: Facebook/Peđa Bajović

Peđa Bajović je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja sveta i nekoliko stotina gradova.

Nastupao je i na međunarodnom takmičenju stand-up komičara u američkom Sietlu, pa se predstavio na najpoznatijem svetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central.

Prošle godine dobio je priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA