OTIMAJU SRPSKU DECU NA KOSOVU: Mislila sam da će me kidnapovati!

Nekoliko nepoznatih muškaraca je presrelo vozilom Sunčicu Marković (16) nakon čega su je udarili po ruci, rekli nešto na albanskom jeziku, ubrzali vožnju i pobegli

  • 10

Učenicu druge godine gimnazije u Pasjanu Sunčicu Marković (16) danas oko podne napala su dva za sada nepoznati muškarca u centru sela Pasjane. Oni su je iz vozila sive boje kroz otvoren prozor udarili po ruci, rekli nešto na albanskom jeziku, ubrzali vožnju i pobegli.

- Mojoj drugarici nije bilo dobro ispratila sam je do kuće i u povratku, na magistralnom putu Gnjilane-Preševo koji prolazi kroz Pasjane kada je došao do mene usporio je sivi automobil, uplašila sam se jer sam pomislila da će da me kidnapuju - ispričala je Sunčica za Telegraf.

Ona je vidno uplašena kroz plač rekla da su kola sive boje usporila i da je neko kroz otvoren prozor jako udario po ruci, kao i to da su nešto rekli na albanskom, što ona nije razumela i pobegli.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policijskoj, a devojčica je pozvala oca da je odvede kući gde živi s dve sestre, bratom i roditeljima.

Ovo je u poslednjih dva dana drugi napad na Srbe u ovom pomoravskom selu.

Gradonačelnik Opštine Parteš-Pasjane Dragan Nikolić oštro je osudio poslednje incidente u ovoj opštini i zatražio da se počinioci pronađu i privedu pravdi.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    5. maj 2015 | 17:25

    Dobro sto je cura ziva i zdrava ostala...

  • Српски Националисти

    5. maj 2015 | 15:23

    Где је сад ЕУ ?! Питање за све ове што су још увек за Европу ако такви уопште још постоје ... Живела Православна Браћа Руси !

  • lazar

    5. maj 2015 | 18:02

    Ovo je velika sramota za sve nas!!! Vec 18 punih godina maltretiraju nas narod,napadaju,pale ubijaju,kidnapuju...mislim da ovo nije zabelezeno u novijoj istoriji,svi vide..ceo svet..cela evropa...ceo Srpski narod,svi cute!!?? Zasto se ne pomogne tom narodu,zasto ih neko ne zastiti,i stane tim vandalima na put!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA