Svakom drugom Srbinu se NE DIŽE "ona stvar"! Jeste li i vi među njima?

- Ako u ovom času već tri meseca nemate erekciju ili je nezadovoljavajuća, vreme je da potražite pomoć - kaže Aleksandar Janičić urolog u Kliničkom centru Srbije

  • 70

Mit o mačo muškarcima koju punu seksualnu snagu doživljavaju u četrdesetim je pao! Istraživanja o erektilnoj disfunkciji pokazala su da u Srbiji svaki drugi muškarac između 45 i 70 godina starosti ima problem sa postizanjem i održavanjem erekcije!

Odsustvo erekcije nije samo problem za muškarce, koji se zbog toga osećaju frustrirano, već je to problem i za njihove dame koje, kako pokazuju istraživanja, sve češće "uskaču u tuđe krevete"!

PANIKA: Hara boleština zbog koje se Srbima ne diže "ona stvar"! (FOTO)

Doktor Aleksandar Janičić urolog u Kliničkom centru Srbije, potvrđuje rezultate istraživanja i kaže za "Alo!" da su uzroci psihogeni i organski, a da je najgora stvar što tek 10 odsto ljudi traži pomoć lekara!

PREPORODIO SE: Pio je ovaj napitak i erekcije su mu jače nego ikad! (RECEPT)

- Ako u ovom času već tri meseca nemate erekciju ili je nezadovoljavajuća, vreme je da potražite pomoć. Svakodnevno imamo pacijente koji se stide da pričaju o svom problemu. Muškarcima koji imaju taj problem poljuljano je samopouzdanje i imaju strah od neuspeha. To ih dovodi u inferioran položaj i izbegavaju odnose sa partnerkama - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA