OVA FOTOGRAFIJA JE PODELILA AMERIKU: Kad vidite zašto, i vi ćete raspravljati o njoj! (FOTO)

Na fotografiji iz Baltimora vidi se devojčica koja se igra pored pripadnika nacionalne garde. Njegovo oružje je spušteno i čini se da je potpuno opušten

  • 24

Fotografiju koja pokazuje aktuelnu realnost na ulicama američkog Baltimora neki su na internetu nazvali "slatkom", druge je potresla, dok osoba koja ju je snimila smatra da je tragična.

OVA ŽENA JE ZMAJ BALTIMORA! Zove se Merilin i uteruje strah u kosti američkim rasistima (FOTO)

Na fotografiji se vidi devojčica koja se igra pored pripadnika nacionalne garde. Njegovo oružje je spušteno i čini se da je potpuno opušten. Fotografija prikazuje surovu realnost na ulicama Baltimora i proširila se društvenim mrežama.

- Mnogi misle da je slika slatka, ja ipak mislim da je tragična - napisala je na Tviteru Manda Mur o fotografiji koju je snimila u petak i podelila na toj mreži uz hašhtag #BaltimoreUprising.

Podsetimo, neredi u Baltimoru izbili su nakon što je u tom gradu u policijskom pritvoru ubijen Fredi Grej.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Smatram da je tužno i čudno objašnjavati našoj deci šta se to događa. Tužno je bilo i za vojnika koji je morao da bude na ulicama Baltimora i i bilo je tužno za grad što su vojnici na ulicama - rekla je Manda.

Inače,  u Baltimoru je u nedelju ukinut policijski sat, koji je uveden širom istočne obale SAD, posle izbijanja velikih nemira, a počelo je i povlačenje nekoliko hiljada vojnika Nacionalne garde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanka

    6. maj 2015 | 11:36

    Za svo zlo koje se desava u celome svetu kriva je Amerika.Nedaj Boze da je ta fotografija usnimljena u Srbiji oni bi nas bombardovali a aktere bi poslali u Hag.

  • Ја

    6. maj 2015 | 10:54

    На оваквим сликама су се ти исти американци згражавали и бомбардовали друге земље под параваном бриге за демократију !!:

  • Ezra

    6. maj 2015 | 11:17

    tuzno vam kad je vojska u gradu, e pa tako je svuda de ste vi uveli demokratiju,neka vam malo,da vidite kako je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA