MONSTRUOZNO: Štenetu otkinuli njušku, pa ga ostavili na ulici da umre! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Nekoliko štenaca se nalazi na ulici napušteno, a među njima i jedno kome je otkinuta njuška. Nesrećna životinja je krvava i zapuštena

  • 72

Zlostavljanje životinja je, izgleda, svakodnevna pojava u Srbiji. Nema dana da se ne suočavamo sa novim slučajevima iživljavanja nad nedužnim životinjama.

Poslednji slučaj bezumlja zabeležen je u Boru. Nekoliko štenaca se nalazi na ulici napušteno, a među njima i jedno kome je otkinuta njuška.

Nesrećna životinja je krvava i potpuno zapuštena. Na društvenim mrežama se polemiše da li su ovu životinju rastrgli psi ili joj je naudio čovek.

Na profilu korisnika koji je postavio fotografije štenaca apeluje se na sugrađane da pomognu i smeste pse na bezbedno mesto.

Foto: Facebook / Sladjan Jovanovic Foto: Facebook / Sladjan Jovanovic

Napuštenim štencima je hitno potrebna pomoć, pa se mole svi koji su u prilici da ih udome bar privremeno dok se ne pronađe neko trajno rešenje.

Foto: Facebook / Sladjan Jovanovic Foto: Facebook / Sladjan Jovanovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    6. maj 2015 | 23:46

    Mentalno zdravlje nacije je vrlo lose.To zabrinjava.

  • SAŠA FRANKFURT

    6. maj 2015 | 23:56

    Gadovi jedni, zube bi im prosuo!!

  • Ja

    6. maj 2015 | 23:33

    Da li mu je neko pomogao dragi Boze? Ako nista drugo bar da ga uspavaju, to je zivo bice, muci se jadno... place mi se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA