DA LI JE OVO USPEH? "Srpski film" proglašen najmorbidnijim filmom ikada!

Iako na sajtu IMDB ima ocenu 5.3 od 10, brojni gledaoci proglasili su za najmorbidniji film na svetu, po svom sadržaju, "Srpski film" Srđana Spasojevića

  • 58

Na nauticajnijem filmskom sajtu imdb.com u kategoriji najmorbidnijih filmova na prvom mestu se nalazi naš kontroverzni "Srpski film" koji je režirao Srđan Spasojević.

Za Klajva Barkera "Srpski film" najbolji horor!

Iako je film na sajtu ocenjen sa 5.3 od 10, ocene brojnih gledalaca proglasile su ga za najmorbidniji film na svetu, po svom sadržaju.

Printskrin: imdb.com Printskrin: imdb.com

Podsetimo, film sadrži ekstremne i brutalne scene nasilja i ne preporučuje se mlađima od 18 godina i osobama osetljivim na takve sadržaje.

Nadležni organi države Srbije zatražili su stručno mišljenje o tome da li film sadrži elemente krivičnog dela, kako bi se pokrenuo postupak za njegovu zabranu.

Printskrin: imdb.com Printskrin: imdb.com

Organizatori Frajt festa koji e održava u Londonu odbili da prikažu znatno skraćenu verziju koju je odobrio Britanski odbor za klasifikaciju filmova.

Film je takođe sudskom odlukom zabranjen i na festivalu internacionalnog filma u San Sebastijanu, u Španiji, s obrazloženjem da ugrožava seksualne slobode.

Printskrin: imdb.com Printskrin: imdb.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anoniman

    7. maj 2015 | 18:55

    Svako je gledao.Moze se samo reci bolest.Nikakve veze sa filmom.Kakav um,razum treba imati da snimis ovako nesto?Jos to sve nazvati SRPSKI FILM.

  • Tamara

    7. maj 2015 | 20:02

    Ja sam gledala svakakve filmove,obozavam horore,i veliki sam filmofil,Srdjana Todoovica sam od malena gotivila...Naglasavam NIKADA U ZIVOTU NESTO ODVRATNIJE NISAM VIDELA,film nije strasan da se uplasis,ali je toliko odvratan i gadan,i psihicki je uticao na mene,OD OVGOG FILMA NEMA BOLESNIJE! Srdjanu ovo nije trebalo.Sramota je sto se ovaj film zove Srpski,to je posebno strasno!

  • JA

    7. maj 2015 | 20:21

    Se sramim sto je taj film uopste snimljen.Kapiram da se htelo pokazati,kako postoje ogavne stvari na ovom svetu..ali to nije"morao"da na"filmskom platnu ispise"bas srpski reditelj,sa srpskim glumcima,i povrh svega da film nazove"srpskim"(!?!?).Sramota.Ko nije gledao film,preporucujem da ga nikada ni ne gledaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA