ISTINA O NAPADU NA NAJBOGATIJEG SRBINA: Evo šta se stvarno dešavalo u dvorištu kuće Petra Matića!

Tokom prvomajskih praznika nepoznati provalnik je upao na posed biznismena i kad je čuvar ispalio nekoliko hitaca upozorenja on je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija intezivno traga za provalnikom

  • 16

U vreme prvomajskih praznika odigrala se drama u vili biznismena Petra Matića. Nepoznati provalnik koji je preskočio ogradu i nasrnuo na obezbeđenje vlasnika kompanije MPC pobegao je u nepoznatom pravcu tek nakon nekoliko ispaljenih hitaca upozorenja.

Incident se dogodio 1. maja u popodnevnim časovima u zadnjem delu dvorišta.

Tog dana, oko 20.40 časova u dvorištu kuće čiji je vlasnik Petar Matić, prvi čovek MPC Holdinga, radnik obezbeđenja "Secut" Prećić Emil iz službenog pištolja ispalio je tri projektila u vazduh, kad je primetio NN lice koje je preskočilo ogradu i ušlo u dvorište.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Povređenih lica nije bilo. Matić se nije nalazio u kući. Policija je izašla na lice mesta i intezivno se traga za napadačem.

- Obezbeđenje je primetilo, u kontrolnoj sobi iz koje se prate sve sigurnosne kamere da muška osoba preskače ogradu Matićeve kuće sa zadnje strane. Jedan od čuvara je izašao ispred njega i viknuo mu da stane jer se nalazi na privatnoj imovini. Međutim, provalnik to nije učinio i nastavio je da hoda pravo prema pripadniku obezbeđenja koji mu je sekund pre toga izdao naredbu da stane - priča izvor dnevnika "Alo".

Čuvar je, nakon što je video da provalnik ne reaguje na glasna upozorenja, ispalio nekoliko hitaca u vazduh.

- Tek tad se nepoznati muškarac trgnuo, stao i počeo da beži prema ogradi koju je vešto preskočio i tako pobegao u nepoznatom pravcu. Policija je odmah pozvana. Radnik obezbeđenja izjavio je da je hice u vazduh ispalio tek kad je video da se čovek ne zaustavlja i da ide pravo na njega  - kaže sagovornik blizak istrazi.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Nakon ovog događaja uzeti su snimci sigurnosnih kamera i pregledana je okolina.

- Nikom nije jasno zašto bi neki čovek preskakao ogradu i pokušao da opljačka kuću koja ima obezbeđenje. Istraga ide u više pravaca, pa ćemo videti o čemu se radi - nastavlja izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Petar Matić je izjavio da nema neprijatelje i da ne zna ko bi mogao da upadne na njegovo imanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    8. maj 2015 | 14:53

    Dali mi siromasni gradjani smemo tako da reagujemo i da se zastitimo od lopova ako se desi da neko pokusava da nas opljacka i udje u privatni posed? ..

  • Pravi Srbin

    8. maj 2015 | 14:46

    E sad zamislite da obican gradjanin puca u vazduh zbog upada provalnika na posed? Odmah bi mu apsa sledila.

  • matija

    8. maj 2015 | 16:26

    Koliko smo mi zlobni ljudi.Da je upao u kucu nekom obicnom coveku i da ga je ovaj i ranio,bilo bi "pravda za coveka", "sto je ulazio u kucu" i td.Ali cim je biznismen i ima love,odmah na lomacu.Inace pvaj covek radi kao privatnik od svoje 23 godine zivota i za razliku od nasih "jet setera" ne slika se,zaposljava 1000 ljudi i vrlo je postovan u svetu.Ali jbg...on ima a ja nemam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA