Niz pogodnosti za vlasnike Hypo VISA Gold kartice!

Korisnici Hypo VISA Gold kartice na raspolaganju imaju niz pogodnosti koje ovu karticu izdvajaju iz ponude bankarskih proizvoda!

  • 0

Vlasnici VISA Gold kartice dobijaju i besplatno UNIQA putno osiguranje uz pokriće od 30.000 EUR, u trajanju od 90 dana tokom 12 meseci, kojim su pokriveni i članovi najuže porodice kada putuju zajedno sa korisnikom.

Klijenti koji imaju Galaxy tekući račun ne plaćaju održavanje VISA Gold kartice.

Vlasnici Hypo VISA Gold kartice koji preporuče prijatelja dobijaju zlatni poklon vaučer u vrednosti od 3.000 dinara.

Hypo VISA Gold kartica je prepoznatljiva i dobrodošla na 24 miliona mesta u celom svetu. Korisnicima obezbeđuje značajne popuste, bilo da se radi o turističkim aranžmanima, hotelskim rezervacijama, restoranima ili omiljenim mestima za šoping. Dugačka lista mesta na kojima se mogu ostvariti popusti broji više od 20 trgovinskih punktova u Srbiji i preko 20.000 širom sveta.

Foto: Promo Foto: Promo

„Hypo VISA Gold kartica spada u kategoriju premium proizvoda naše banke, a korisnicima su na raspolaganju brojne pogodnosti prilikom upotrebe u zemlji i na putovanjima. Za naše klijente koji i svoje prijatelje budu uverili u prednosti korišćenja ove kartice pripremili smo zlatne vaučere u visini od 3.000 dinara, a akcija će trajati do kraja jula meseca“, ističe Ivana Petrović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe Adria banke.

Kartica Hypo VISA Gold je specifična po tome što je istovremeno i tzv. čardž i rivolving kreditna kartica, što znači da klijent sam odlučuje da li će izmiriti kompletan dug za prethodni mesec što znači da je oslobođen kamate, ili će izmiriti minimalni iznos za plaćanje a na preostali dug plaćati kamatu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA