CRNOGORSKI TAKSISTA PRETUKAO TROJICU RUSA: Dvojica teško povređena, jedan lakše!

Rusi napali crnogorskog taksistu zbog računa. Podgoričaninu je određen pritvor od 48 sati, a danas će biti priveden i kod istražnog sudije

  • 36

Taksistu Mira Vujačića, uhapsila je budvanska policija, jer se sumnjiči da je preksinoć teško pretukao trojicu  ruskih državljana.

Iz policije je “Vijestima” nezvanično rečeno da je tridesetogodišnjak nasrnuo na Ruse, nakon što su se oni oštro pobunili zbog previsokog računa za veoma kratku vožnju u centru Budve.

Negde oko 23 časova se dogodio incident, naočigled brojnih prolaznika, kada su turisti ušli u taksi i tražili od Vujačića da ih prebaci do obližnje diskoteke.

Policija pretpostavlja da su Rusi znali cenu taksi usluga - kilometar/euro, jer su se pobunili kada je račun na taksimetru nedugo nakon što su krenuli već dostigao cifru od devet eura.

Tada je nastalo komešanje u autu i ruski državaljni su tražili da taksista zaustavi auto u centru, nedaleko  od noćnog kluba “Sparta”.

Foto: Foter/Flickr/blu-news.org Foto: Foter/Flickr/blu-news.org

Jedan od turista pod uticajem alkohola žustrije je reagovao i uhvatio korpulentnog Vujačića za vrat.

Kako svedoci obračuna pričaju, Rusi su izašli iz vozila, odbili da plate račun i tada zajedno nasrnuli na Vujačića, što su oni demantovali u izjavi policajcima.

Ubrzo je počela tuča u kojoj su deblji kraj izvukli turisti - Vujačić ih je sve pretukao, a dvojica su teško povređena. Jedan je završio na lečenju u risankoj bolnici, a drugi u Kliničkom centru.

Tužiocu je Vujačić rekao da se samo branio od turista koji su ga napali zbog računa.

Podgoričaninu koji radi u Budvi određen je pritivor do 48 sati, a danas će biti priveden i sudiji za istragu. Na teret mu se stavlja krivično delo - ugrožavanje bezbednosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • King

    10. maj 2015 | 11:42

    Turisti su imali 80 godina inace to se nigde ne navodi!

  • Lazar K i M

    10. maj 2015 | 11:40

    Cudi me od taksiste da je hteo da naplati vise ! :-)

  • Па шта

    10. maj 2015 | 11:32

    Вала,ако их је. Тројица на једног,храбро. Проблем је у законима јер не штите нападнутог. Да не залазим сада у то да има и "ваћарења"од стране таксиста. Што се мене тиче,подршка за сваког ко је нападнут и који је приморан да се брани,а законодавци нека размисле зашто је пораст насиља уопште.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA