NEKI TAMO PUCAJU, PLAŠE NAROD, BRZO ĆE BITI GOTOVO: Ovo je ubijeni policajac Srbin rekao i otišao u Kumanovo!

Supruga ubijenog Bobana Ivanovića od trenutka kada je saznala za tragediju ne može da priča

  • 16

Policajac iz specijalnih jedinica makedonske policije, Srbin Boban Ivanović koji je poginuo 9. maja u Kumanovu u borbi protiv šiptarskih terorista, tog istog dana je svojoj porodici rekao da ide u ovaj grad da se bori, i da će se sve brzo završiti.

SLAVA HEROJU: Jedan od poginulih policajaca u Kumanovu bio je Srbin! (FOTO)

Preksinoć je tužna vest, koju su saopštili Bobanove kolege, porodicu Ivanović, u selu Stajkovce u opštini Gazi Baba, zavila u crno. Kada su im pokucali na vrata, znali su da im donose loše vesti. Tog dana je rekao porodici da ide na zadatak u Kumanovo. Bio je kratak: "Ma neki tamo pucaju, plaše narod, brzo ćemo završiti", ali se ipak ispostavilo da nisu bili u pitanju sitni kriminalci, već teroristi UČK sa Kosova, piše Blic.

INVAZIJA TERORISTA NA MAKEDONIJU: Najpotresnije fotke novog rata na Balkanu (FOTO)

- Sinoć su nam javili da je Boban poginuo. Moja sestra je veoma loše, ne može da priča. Ne znam šta da vam kažem, to je strašna tragedija za porodicu - rekla je juče svastika ubijenog policajca.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

GDE SU GRANICE VELIKE ALBANIJE? Ove SRPSKE GRADOVE etnički čiste i bez Srba žele Albanci u svojoj državi! (MAPA)

Inače, Boban je bio pripadnik Specijalnih policijskih snaga (ESZ - Jedinica za specijalne zadatke), a pored njega ubijeno je još sedam njegovih kolega. Za sada, pored Ivanovića, objavljena su imena Žarka Kuzmanovskog, Saše Samoilovskog, nenada Serafimovskog, Isamedina Osmanija i Gorana Ilievskog.

Šokantni snimci hapšenja šiptarskih terorista! (VIDEO) (FOTO)

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogorcena

    11. maj 2015 | 22:50

    Jadan covek,slava mu,njegovoj porodici iskreno saucesce.Koliko je samo neduznih zivota ugasila ta UCK????!!!!!seme im se izgubilo dabogda!

  • Četnik

    11. maj 2015 | 22:22

    Slava mu i hvala on je dao život za našu braću i za otadžbinu

  • PATRIOTA

    11. maj 2015 | 22:15

    TRAZILI SU POMOC OD SEDAMNAEST DRZAVA I NATOA DA IM POMOGNU A ONI IH NISU "CULI" PA SU IH PUSTILI NIZ VODU NIKO NE GOVORI O CIVILNIM NEDUZNIM ZRTVAMA KOLATERALNA STETA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA