RODITELJI IZ PAKLA: Terali ćerku da ima seks sa strancem, pa snimak prodavali pedofilima!

Roditelji male devojčice iz Meksika su pokušali da prodaju filmove svoje ćerke, na kojima je ona bila sa nepoznatim muškarcem

  • 5

Par iz Meksika je uhapšen i optužen da je primoravao svoju dvanaestogodišnju ćerku da ima seksulni odnos sa strancem. Međutim, još jedna činjenica je prestravila svetsku javnost.

PRATIO JE DEVOJČICU IZ ŠKOLE I POKUŠAO DA JE SILUJE: Evo šta se onda dogodilo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Oni su planirali da majka snima silovanje sopstvene ćerke, a onda da pokušaju da prodaju filmove krugu pedofila u njihovom rodnom gradu Siudad Huarez.

Lorena Isela Kortinas je pokušala da odbrani sebe i oca devojčice rečima da je dozvolila čoveku da siluje njihovu ćerku jer je obećao da će da im kupi novu kuću i kombi.

Incident je prijavila baka deteta koja je pozvala lokalnu policiju i rekla da njenu unuku teraju da snimi filmove na kojima ima seks sa muškarcima u hotelu, u zamenu za novac.

Sumnja se da su oni organizovali ovakve "akcije" nekoliko puta poslednjih meseci. Majka je snimala svoju ćerku i slikala je nagu dok je bila u hotelu sa nepoznatim ljudima.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA