LUKA JE LETEO OD SILINE UDARA: Ubica iz kantrimena traži da bude pušten na slobodu?!

Marko Milićev je izneo i primedbu zbog toga sto je posle hapšenja u Kini izručen Srbiji bez odluke o ekstradiciji

  • 7

Odbrana Marka Milićeva koji se sumnjiči da je 25. jula prošle godine izazvao nesreću na Brankovom mostu, u kojoj je poginuo Luka Jovanović, obavestila je danas Treći osnovni sud da je on poslao žalbu najvišoj sudskoj istanci, Ustavnom sudu, zbog predugog boravka u pritvoru.

Milićev je, kako su naveli, izneo i primedbu zbog toga sto je posle hapšenja u Kini izručen Srbiji bez odluke o ekstradiciji.

Njegov kum Bratislav Vesović zatražio je danas od sudije da ga ponovo pusti iz pritvora, ali je ona taj predlog odbila.

Na današnjem ročištu svedočili su drugovi Luke Jovanovića koji su kobne noći bili s njim u društvu, Uroš Anđelković i Ivan Maksimović.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

Oni su posvedočili da nisu videli koji je automobil udario Jovanovića.

Maksimović je rekao da su gurali automobil na sredini mosta kada su osetili udarac. Njihova "lada riva" u tom momentu je, kako je opisao, odbačena metar do dva.

Od siline udarca Jovanović je bio odbacen preko automobila i pao na drugu stranu automobila, naveo je Maksimović i dodao da se seća da je Luka pao na leđa.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, MUP Srbije Foto: Tanjug/Dragan Stanković, MUP Srbije

Svedoci su ispričali da su prethodno bili na žurci povodom pobede na fudbalskom turniru.

Pred sudom je danas saslušan i prijatelj Luke Jovanovića, Lazar V. koji je potvrdio da im je u noći nesreće tri puta otpadao točak kao i da su gurali automobil u srednjoj traci mosta, ali da su pokušali da ga pomere u desnu. Ispričao je i da je automobil koji je udario Luku, prošao velikom brzinom. On je rekao i da nisu nosili marker prsluke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ##$@

    12. maj 2015 | 16:17

    Da zato sto nike imao markir treba da izadjes iz zatvora! A to sto si pobegao kao pi*ka nikom nista! Svakom moze da se desi ali da pobegnes za to treba da lezis samo 10god! Da si stao i pokusao da pomognes mozda bi ostao ziv

  • Nešo

    12. maj 2015 | 15:48

    Cuj kokošara,pa plakao si i molio da te izruce u Srbiju,sad se zališ.Ako ima prave neces izaci na slobodu uz dobro vladanje barem 10 godina i to da budes sretan.

  • Dragan Pavlićević

    12. maj 2015 | 16:32

    Ovaj skot i celo njegovo društvo iz "kantrimena" zaslužuju dugogodišnju zatvorsku kaznu.One sponzoruše su morale dobiti "padinjak";tek tamo bi bile primereno kažnjene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA