Policajac zamalo umro od ujeda pčele

Policajcu iz beogradske opštine Voždovac pozlilo jer je alergičan na ubod pčele, ishod je mogao da bude fatalan da mu nije odmah ukazana potrebna medicinska pomoć

  • 1

Policajac koji je učestvovao na turniru u malom fudbalu u Sremskoj Kamenici umalo je preminuo pošto ga je ubola pčela!

Tom policajcu iz beogradske opštine Voždovac pozlilo je jer je alergičan na ubod pčele, a ishod je mogao biti i fatalan da mu nije odmah ukazana potrebna medicinska pomoć, saopštio je Sindikat srpske policije.

Policajac se uspešno oporavlja u bolnici u Novom Sadu.

Na Memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vladimir Grandić" učestvovale su 22 fudbalske ekipe iz Srbije, sastavljene od radnika Ministarstva unutrašnjih poslova, a pobedila je ekipa domaćina, Centra za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice.

Prelazni pehar pobedničkoj ekipi uručio je Miloš Grandić, brat ubijenog policajca, po kome turnir i nosi ime. Vladimir Grandić  iz Novog Sada poginuo je na auto-putu u aprilu 2009. godine, u obračunu s pljačkašima, koji su pre toga opljačkali jednu zlataru u Zrenjaninu.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ССП у медијима 09.04.2012. | Синдикат српске полиције ССП

    9. april 2012 | 14:34

    [...] Телеграф – полицајац замало умр од уједа пчеле [...]

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA