GOLA SEKSI POLITIČARKA: Nije uspela kao instruktorka zumbe, pa postala kandidatkinja na izborima!

Španska političarka Karijera Beatris Nieto slikala se gola za naslovnu stranu magazina Intervju i naglasila da njena golotinja nosi i političku poruku

  • 0
Reprint: Interviu Reprint: Interviu

Političarka Karijera Beatris Nieto, peta na listi Nezavisne inicijative na opštinskim izborima u gradu Vigo u Španiji, u ponedeljak se našla na naslovnoj strani magazina Interjvu i to potpuno gola

Karijera je studirala na Institutu da Guia, nakon čega se oprobala kao instruktorka Zumbe u hotelima. Zatim je pristupila partiji Sinaja Gimeneza, prvog Roma koji je kandidat za gradonačelnika, a kog nazivaju i "galski Obama".

Ovaj mladi čovek, koji tvrdi da ima rešenja za sve, želi da "pokrene mnogo nevolja u graduVigo".

- Potreban nam je gradonačelnik koji je više demokratski opredeljen, koji je posvećen ne samo pulepšavanju ulica, već i potrebama građana - navodi magazin.

Ipak, Karijera tvrdi da njena golotinja na fotografijama nosi i političku poruku.

- Želim da ubedim Vigo da nas skidaju. Malo po malo, oduzimaju nam sve. Tradicionalne partije ostavljaju nam sve manje. Zato na ovaj način želim da poručim grđanima da otvore oči, da budu budni i na oprezu jer im uzimaju sve i odlaze - poručuje simbolično političarka.

(Telegraf.rs / Izvor: vanitatis.elconfidencial.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA